Головна Новини Політика внутрішня політика Разумков назвав особистих ворогів Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков назвав особистих ворогів Зеленського

Екс-спікер Верховної Ради вважає, що за допомогою ручної РНБО Зеленський просто зводить рахунки з політичними опонентами

21 січня 2022, 07:52 comments4128
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", колишній голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив в ефірі телеканалу "Україна 24", у чинного президента України немає політичних опонентів, а є особисті вороги. І тут можна згадати кейс Петра Порошенка. За словами Разумкова, також сюди можна віднести постійний тиск із боку президента та його офісу на нього особисто, спроби відібрати мандат.

Разумков назвав особистих ворогів Зеленського

"Ми дуже відчуваємо на собі тиск з боку Офісу президента. Це спроби тиснути, спроби забрати мандат, які були раніше. Це викорінення всіх тих, хто не погоджується з політикою чи відсутністю логічної політики в Офісі президента", – зазначив Дмитро Разумков.

Екс-спікер Верховної Ради додав, що реальні вороги України розуміють, що в країні фактично немає влади чи влада займається всім, чим завгодно, починаючи від тиску на свободу слова і закінчуючи боротьбою з опонентами, але тільки не державою.

Нардеп наголосив, яскравим прикладом є засідання РНБО, присвячені тому, щоб розправитися з ворогами президента, а не тим, як захистити країну від російської агресії, як підняти економіку – це не позиція державників. Дмитро Разумков вважає, що рано чи пізно така позиція влади її й загубить. Але тут важливо, щоб у процесі такого напіврозпаду це не призвело до розпаду самої держави.

"Ми сьогодні багато говорили, чим мав би займатися президент, уряд, але, на жаль, вони займаються лише собою та спробами зберегти свої політичні позиції…", — наголосив Разумков.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Разумков розповів, як його почали "валити" вже на другий місяць, як він став спікером Верховної Ради.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини