Головна Новини Політика внутрішня політика Розлютив Путіна: глава зовнішньої розвідки РФ сконфузився на засіданні Ради безпеки Росії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Розлютив Путіна: глава зовнішньої розвідки РФ сконфузився на засіданні Ради безпеки Росії (ВІДЕО)

Наришкін обмовився, що підтримує включення ОРДЛО до складу Росії

21 лютого 2022, 18:52 comments1178
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Глава Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Наришкін осоромився під час засідання Радбезу Російської Федерації. Про це пише видання ТСН.

Розлютив Путіна: глава зовнішньої розвідки РФ сконфузився на засіданні Ради безпеки Росії (ВІДЕО)

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Сьогодні, 21 лютого, під головуванням Путіна відбулося засідання Ради Безпеки Росії. Як передає ТСН, під час свого виступу голова Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Наришкін  потрапив у конфузну ситуацію.

Наришкін невиразно висловився про свою позицію: чи варто Росії визнавати так звані "ЛДНР" або ж продовжити переговори із Заходом. Путін перебив його та кілька разів уточнював, що саме підтримує голова СЗР.

"Ви пропонуєте розпочати переговорний процес (з Україною — ред.) або визнавати "незалежність" ("ЛНР" та "ДНР". — Ред.)", — сказав Путін.

Наришкін: "Я підтримаю пропозицію про визнання"

Володимир Путін: "Підтримаю чи підтримую? Говоріть прямо! Так і скажіть! Так чи ні?".

Наришкін відразу заявив, що підтримує "пропозицію про входження "ЛНР" і "ДНР" до складу Російської Федерації".

На це президент РФ відповів: "Ми це не обговорюємо. Ми говоримо про визнання їхньої "незалежності" чи ні".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував, чому характер пересування російської техніки біля кордонів України різко змінився. Також повідомляють, що біля українських кордонів знаходяться військові, які перебувають у тяжких умовах. Читайте про це у нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що стоїть за цинічною провокацією Кремля і чому немає реакції Заходу. Експерти розбиралися, які насправді цілі переслідує російська пропагандистська машина у гібридній війні проти України. Докладно про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що Шойгу застеріг Путіна щодо можливостей України відновити ядерний потенціал. На думку глави Міноборони Росії, в Україні є всі передумови створення ядерної зброї. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини