Головна Новини Політика внутрішня політика Розчарування року: хто із українських політиків отримав «почесне» звання
commentss НОВИНИ Всі новини

Розчарування року: хто із українських політиків отримав «почесне» звання

Цікаво, що і політиком, і розчаруванням року названо одну особу

16 грудня 2020, 16:50 comments1178
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський визнали розчаруванням року. Про такі підсумки чергового опитування повідомляє Центр Разумкова.

Розчарування року: хто із українських політиків отримав «почесне» звання

42% опитаних вважають Зеленського розчаруванням року. Фото із вільних джерел

У розчаруванні політикою Зеленського зізналися 42% опитуваних. Наступним за діючим главою держави у антирейтингу симпатій українців опинився п’ятий президент Петро Порошенко (10%). По 2% респондентів однаково незадоволені роботою Віктора Медведчука, Дениса Шмигаля, Юлії Тимошенко, Олега Ляшка та Олексія Гончарука. До переліку персон, які розчарували населення, також влився Святослав Вакарчук (1%). Цікаво, що 5% від загальної кількості учасників опитування відповіли, що відчувають невдоволення щодо всього українського політикуму. Ще 17% не визначилися із відповіддю.

Цікаво, що водночас із високим показником недовіри, Володимир Зеленський усе ж завоював і звання "політик року". Таким його вважають 20% опитуваних (у 2019 році — 46%). У цьому списку Петро Порошенко також знаходиться на другому місці (10%). "Бронза" із показником довіри 5% — у Юрія Бойка. 4% респондентів віддали б звання "політика року" Віктору Медведчуку, по 3% — Дмитру Разумкову та Юлії Тимошенко. Значна кількість учасників дослідження — 36,5% — не надала переваги жодному із представників українських політичних сил. У порівнянні із 2019 роком ця цифра помітно зросла — із 24%.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що рейтинг довіри українців до Володимира Зеленського знизився із середини листопада. Грудень політик розпочав із показником "народної любові" у 44%.

Також видання писало, що Медведчук переграв Зеленського і Ахметова в Кривому Розі — на батьківщині президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини