Головна Новини Політика внутрішня політика Росія готує Крим до розгортання там ядерної зброї, - Резніков
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія готує Крим до розгортання там ядерної зброї, - Резніков

Україна стурбована намірами Російської Федерації розмістити ядерну зброю в тимчасово окупованому Криму

10 серпня 2021, 16:10
Поділіться публікацією:

Україна висловлює своє занепокоєння інформацією про те, що Кремль має намір розмістити ядерну зброю на території тимчасово окупованого українського Криму. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє Мінінтеграціі з посиланням на заяву міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексія Рєзнікова. Про занепокоєння Києва Резніков заявив під час бесіди з керівником американського фонду Jamestown Foundation Гленом Говардом в США.

Росія готує Крим до розгортання там ядерної зброї, - Резніков

Російський солдат. Фото: 24 канал

За словами Олексія Рєзнікова, очевидним є той факт, що Москва повністю окупувала Азовське море і змінила порядок переміщення по Чорному морю. Раніше затверждені норми і міжнародні права ніхто не враховує, Росія використовує тільки мову сили. Особливо турбує той факт, що Москва не приховує своїх намірів розмістити в Криму ядерні боєголовки.

Олексій Резніков зазначив, в своїх діях на Близькому Сході, в Африці та на Балканах Росія спирається на Крим. Міністр зазначив, також ясно читається план Росії по запуску "Північного потоку-2", коли країни Балтії виявляться під сильним тиском Кремля, а наступною в черзі буде Польща. Олексій Резніков вважає, що потрібно використовувати всі можливі важелі, щоб все-таки не дозволити запустити "Північний потік-2". Крім того, за словами міністра, Вашингтон повинен внести зміни в пакет з безпеки для України, істотно розширивши його, аж до розміщення американських сил ППО на українській території.

Читайте також раніше на порталі "Коментарі" — Резніков відповів — чи приєднаються США до переговорів ТКГ по Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини