Головна Новини Політика внутрішня політика РНБО може запровадити санкції проти нардепа «Слуги народу»: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

РНБО може запровадити санкції проти нардепа «Слуги народу»: у чому причина

Народний депутат від "Слуги народу" Олексій Ковальов купив "4 канал" у колишнього нардепа Дмитра Добродомова

28 грудня 2021, 13:25
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", навколо провладної "Слуги народу" останнім часом виникло чимало скандалів, де проглядається бажання влади отримати свій вплив ЗМІ. Спочатку у центрі обговорень був канал "Дом", потім "Рада". Тепер ось нова історія. Однією з ТОП-тем сьогоднішнього дня стала новина про те, що народний депутат від "Слуга народу" Олексій Ковальов придбав "4 канал", який раніше належав нардепу 8-го скликання Верховної Ради Дмитру Добродомову. Експерти проаналізували ситуацію, висловившись із цього приводу.

РНБО може запровадити санкції проти нардепа «Слуги народу»: у чому причина

Олексій Ковальов. Фото: ubr.ua

Політичний експерт Валерій Клочок вважає, що тепер на березень 2022 року у списку олігархів за логікою закону має бути і депутат від "Слуги народу" Олексій Ковальов, який тепер став новим володарем "4 каналу".

За словами Клочка, Ковальов був присутній на новорічному корпоративі працівників 4 каналу. Там його представили журналістам як нового власника.

"Примітно, що нардеп на святі підписав із менеджментом угоду про невтручання у редакційну політику. Зі старту, так би мовити", – зазначив експерт.

Політичний експерт Віктор Таран зазначає, що після того, як стало відомо про придбання нардепом Ковальовим телеканалу, у нього особисто виникло відразу кілька питань.

Перше питання, зазначає експерт, де взяв такі великі кошти простий депутат? Друге питання: що з цього приводу думає НАЗК та НАБУ? І третє питання: чи розуміє Ковальов, що він тепер відповідає двом із трьох ознак закону про олігархів? Отже, гіпотетично РНБОУ має вводити проти нього санкції.

Читайте також на порталі "Коментарі" — нардеп "Слуги народу" Ковальов купив телеканал.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини