Головна Новини Політика внутрішня політика РФ нарощує військову присутність на кордоні з Харківщиною — СБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ нарощує військову присутність на кордоні з Харківщиною — СБУ

СБУ зробила заяву щодо нарощування військ біля українських кордонів

23 лютого 2022, 12:46
Поділіться публікацією:

Служба безпеки України фіксує нарощування російських військ на кордоні з Харківщиною. Таку заяву 23 лютого на нараді зробив начальник Управління Служби безпеки України в Харківській області Роман Дудін. Про це повідомляє Суспільне.

РФ нарощує військову присутність на кордоні з Харківщиною — СБУ

Роман Дудін - фото з відкритих джерел

"Бачимо активне маневрування і пересування військ Російської Федерації вздовж наших кордонів. Поступово нарощується військова присутність, немає жодних елементів відведення військ від державного кордону України після так званих навчань", — заявив Дудін.

За інформацією начальника Управління Служби безпеки України в Харківській області, Росія зробила закупівлю 45 тисяч целофанових пакетів для перевезення трупів.

За словами Дудіна, Росія за старовинною традицією використає пакети для закопування тіл серед поля або в безіменних трунах.

"На сьогодні, за отриманою нами інформацією, найкраща їхня тактична група нараховує лише 70% справної техніки. 30% техніки несправна. Ми бачимо навіть у напрямку Бєлгорода, де зосереджена та військова техніка, яка нездатна самостійно пересуватися", — додав Дудіна

Як повідомляли раніше "Коментарі", Зеленський прокоментував можливість введення воєнного стану в Україні. Президент України Володимир Зеленський прокоментував можливе введення военного стану під час зустрічі з президентом Естонії в Києві 22 лютого.

Також "Коментарі" писали, що стало відомо, хто з українських народних депутатів не засудив визнання ЛДНР. Із 344 народних депутатів, що були присутніми, засудили визнання ЛДНР і підтримали введення санкцій проти Росії 336 політиків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини