Головна Новини Політика внутрішня політика РФ може видати Україні важливого чиновника, пов'язаного з "вишками Бойка" та Льовочкіним, - оглядач
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ може видати Україні важливого чиновника, пов'язаного з "вишками Бойка" та Льовочкіним, - оглядач

Бакуліна пов'язують зі співголовою ОПЗЖ Юрієм Бойком та нардепом від ОПЗЖ Сергієм Льовочкіним

20 січня 2022, 13:22
Поділіться публікацією:

Офіс президента домовився з Кремлем про видачу екс-глави "Нафтогазу" Євгена Бакуліна, пов'язаного з нардепами від "ОПЗЖ" Юрієм Бойком та Сергієм Льовочкіним. Таку інформацію у Facebook виклав політичний оглядач Євген Хурсін. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише сайт "Фокус".

РФ може видати Україні важливого чиновника, пов'язаного з "вишками Бойка" та Льовочкіним, - оглядач

Євген Бакулін. Фото: gazprom.ru

"З'явилася інформація з джерел, близьких до Офісу президента, що найближчим часом (максимум – місяць, півтора) готується дуже резонансна акція… між російською та українською стороною. Так-так, незважаючи на, м'яко кажучи, складні відносини між державами, російська сторона готова видати українській стороні екс-депутата і екс-главу правління "Нафтогазу" Євгена Бакуліна, який переховується в території РФ! Це людина, яку пов'язують із групою Фірташа і, як вважають журналісти-розслідувачі, саме тим, хто був головною дійовою особою у вже забутому скандалі з так званими "вежами Бойка", — повідомляє у своєму посту Євген Хурсін.

За його словами, на підставі інформації від тих самих джерел, існує зв'язок між видачею Бакуліна і нещодавніми санкціями, які РФ запровадила щодо брата та сестри народних депутатів Льовочкіних.

"Про вигідність такого кроку для Офісу президента, який намагається щосили стати "борцями з олігархами", говорити не доводиться, а ось чому на такий, здавалося б, парадоксальний крок йде Кремль, поки що до кінця незрозуміло. Втім, час покаже", – резюмував політичний оглядач.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерт заявив, що влада зобов'язана націоналізувати облгази Фірташа-Льовочкіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

АК-47

23 січня 2022, 13:43

Если это о тех самых вышках, то наиболее поражает счастливая судьба главного "вышечника" - самого Бойко, который ещё и "ручечник", если вспомнить его IQ проблемы, из-за которых дискуссию с депутатом Ляшко в нескольких брифингах в РАДЕ, он проводил иключительно рукоприкладством к лицу оппонента! Видимо из-за скудости словарного запаса и тугодумия. Но то ли при Порошенко, а затем и при Зеленском "забыли" об этих вышках, то ли ему "вышечнику-рученику" стало очень стыдно за украденное при Януковиче и он всё вернул в бюджет Украины. Могло такое быть? Конечно бывают чудеса. При том же Януковиче, например, Тимошенко и Луценко вели себя «плохо», т.к. ничего не украли, и сели в тюрьму. Хотелось бы услышать ответ на "Свободе слова" Савика Шустера, возобновлённой на Ахмет-канале при Зеленском. Ведь на этом Шоу частенько и посиживает этот наш "вышечник-ручечник", - причём с таким видом, - что именно он и есть сам самый главный там Главнюк! Теперь он уже Главнюк и всей Гопоты в Раде, т.к. «идёт в президенты»! Поэтому и ТЕМА Савику от народа. Может не будем скромничать и разберём: Кто, Когда, Как, Сколько, Кому, Через Кого? И что вернул в бюджет страны этот «ручечник» Бойко?


Новини