Головна Новини Політика внутрішня політика Рейтинги Залужного почнуть падати прямо зараз. Названа причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Рейтинги Залужного почнуть падати прямо зараз. Названа причина

Українці створили собі образ ідеального генерала Валерія Залужного, який кожному щось повинен. Саме тому, відзначає політтехнолог Олексій Голобуцький, після того, які він погодився стати послом у Британії, його рейтинги почнуть падати

11 березня 2024, 18:55 comments3068
Поділіться публікацією:

Українці вкрай негативно відреагували на інформацію про те, що генерал Валерій Залужний пройшов ВЛК і за її результатами його визнали непридатним для служби.

Рейтинги Залужного почнуть падати прямо зараз. Названа причина

Валерій Залужний

При цьому, як відзначив Олексій Голобуцький, кожен сам повинен вирішувати, що йому робити і куди рухатися. В цьому контексті диктат суспільства не працює.

"Тому аргументи серії "змусили", "залякали", "рятувався від в’язниці за штучним звинуваченням" абсурдні. Завершити кар’єру військового і почати кар’єру дипломата (чи навпаки – піти в дипломатію і для цього позбутись статусу діючого військового) – власне рішення Залужного. Він нікому нічого не винен – і тим більше не винен лишатись у війську попри все, вмерти на бойовому посту, але не рушити нікуди",
- підкреслив Голобуцький.

При цьому він підкреслив, що насправді ніхто нічого не знає власне про генерала Залужного. За його словами, весь образ генерала – це міф, який створили самі українці, приписуючи йому, наприклад, політичні амбіції. Сам же генерал ніколи нічого із цього приводу не говорив.

"Взаємини Залужного і українського суспільства непогано вкладаються у фразу "сама вигадала – сама образилась". Так, на жаль, це найбільш очікуваний сценарій розвитку подій: ті, хто на нього молились і робили ікону, з такими ж емоціями почнуть його проклинати через місяць-два",
- підкреслив експерт.

Він припустив, що рейтинги генерала почнуть падати не до літа, а вже зараз. І це не про Залужного, а про незрілість українського суспільства.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що згідно із даними соціології, якщо би президентські вибори відбулися цього року, то перемогу в них отримав би не чинний президент Володимир Зеленський, а колишній Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Володимир

14 березня 2024, 00:51

Ще один єврейський "аналітик" паплюжить українця! Хлопці! Як ви ЗАГРАЛИ!

ufo

11 березня 2024, 20:25

О, заказуха от зе-команды подъехала.

Сергій

11 березня 2024, 20:01

Олексій Голобуцький не дуже розумний ,ніж хоче таким відаватися...Валерія Залужного поважають не за посади,які він займає,а за людяність, а от експерД Голубицький зовсім не зрілий на розум..


Новини