Головна Новини Політика внутрішня політика Разумков відповів на питання Данилова про те, кого саме в РНБО він вважає олігархом
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков відповів на питання Данилова про те, кого саме в РНБО він вважає олігархом

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков відповів на питання секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олексія Данилова про те, кого саме в РНБО він вважає олігархом

18 серпня 2021, 08:22
Поділіться публікацією:

Глава Верховної Ради Дмитро Разумков розставив крапки над "і" в питанні, хто саме в РНБО може вважатися олігархом. Дмитро Разумков впевнений, що на даний момент олігархів в цьому важливому органі немає, але незабаром може пройти час і ситуація кардинально зміниться, там можуть з'явитися, якщо не самі олігархи, то їх представники. Як передає видання "Коментарі", про це спікер парламенту заявив, спілкуючись з представниками мас-медіа під час робочої поїздки в Полтавську область, пише "Українська правда".

Разумков відповів на питання Данилова про те, кого саме в РНБО він вважає олігархом

Дмитро Разумков Фото: прес-служба Верховної Ради

Дмитро Разумков зазначив, що у РНБО немає повноважень в ручному режимі когось зараховувати до олігархів, а кого-то, навпаки, виводити з цього кола. Вся справа в конфлікті інтересів. На думку Разумкова, склад РНБО дуже різноманітний, там люди, які представляють різні гілки влади і, безумовно, можуть виявитися ті, хто відстоює інтереси олігархів.

Глава Верховної Ради зазначив, завдання законодавців — створювати такі закони, які б не дозволили олігархам потрапити в РНБО. Поки що там немає нікого з олігархів. Дмитро Разумков зазначив, йому особисто не хотілося б, щоб в цьому органі з'явилися люди, які мотивовані олігархами, а не народом України.

Відзначимо, сам по собі питання з'явився після того, як в апараті Верховної Ради був зареєстрований законопроект про олігархів, згідно з яким саме РНБО буде визначати — хто належить до числа олігархів, а, хто — ні. Дмитро Разумков виявився одним з перших, хто висловив думку, що РНБО не може мати таких повноважень.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Разумков розповів, чому в Україні зараз не може бути дострокових виборів президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини