Головна Новини Політика внутрішня політика Разумков створює об'єднання: приєднаються не лише «слуги народу», а й соратник Тимошенко
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков створює об'єднання: приєднаються не лише «слуги народу», а й соратник Тимошенко

У назві міжфракційного об'єднання Разумков обіграв своє прізвище

5 листопада 2021, 15:36
Поділіться публікацією:

Екс-глава Верховної Ради Дмитро Разумков знову вирішив пожвавити до себе інтерес, тому зважився на створення міжфракційного об'єднання "Розумна політика", назва якого говорить сама за себе. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє видання "Українська правда", посилаючись на прес-секретаря Разумкова Ольгу Туній, а також нардепів у парламенті.

Разумков створює об'єднання: приєднаються не лише «слуги народу», а й соратник Тимошенко

Дмитро Разумков. Фото: Українська правда

Видання повідомляє, що після того, як буде офіційно оголошено про створення в парламенті нового об'єднання, швидше за все, порідіють лави не лише провладної "Слуги народу", а й "Батьківщини", що для багатьох стало несподіванкою. Також до екс-спікера приєднається кілька позафракційних нардепів. Є серед них ті, хто має намір будувати з колишнім спікером парламенту нову партію, після чого йти на вибори.

Якщо говорити про прізвища, то швидше за все до Разумкова приєднаються "слуги народу" Неллі Яковлєва, Василь Мокан, Артем Дмитрук, Олег Воронько. Також до Разумкова приєднається екс-представниця "Слуги народу" Людмила Буймістер. Від "Батьківщини" може відколотись нардеп Андрій Ніколаєнко.

Прес-секретар Разумкова Ольга Туній розповіла, що незабаром у Верховній Раді з'явиться міжфракційне об'єднання "Розумна політика". За її інформацією, документи вже направлені на ім'я голови ВР Руслана Стефанчука.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у президентській "Слузі народу" можуть стати на заваді планам Дмитра Разумкова створити партію в назві якої було б його прізвище. Заборону можуть протягнути у вигляді законопроекту. Офіс президента непокоїть зросатння рейтингу Разумкова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Субъективно о объективном

5 листопада 2021, 17:39

Оце менi подобаеться! Лерос гарно вдув Зе-болвану по самые помидоры, чтобы тот спустился с небес, а не считал, что он любимчик народа. Слава Украiне!


Новини