Головна Новини Політика внутрішня політика Разумков розповів, яку партію він має намір будувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков розповів, яку партію він має намір будувати

Нова партія Дмитра Разумкова не базуватиметься на одній ідеології

12 грудня 2021, 10:02
Поділіться публікацією:

Колишній голова Верховної Ради Дмитро Разумков має величезне бажання збудувати нову партію, з якою вдасться реалізувати все те, що не вдалося зі "Слугою народу". Разумков наголошує, що має намір будувати саме партію, а не політичний проєкт, як часто кажуть його опоненти. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Дмитро Разумков розповів в інтерв'ю телеканалу "Еспресо".

Разумков розповів, яку партію він має намір будувати

Дмитро Разумков. Фото: Українська правда

Дмитро Разумков ще точно не визначився з назвою своєї політичної сили та навіть не озвучив першу п'ятірку членів своєї партії, а соціологи вже показують, що поки що "партія на папері" колишнього спікера Верховної Ради точно долає прохідний бар'єр у парламент і може спокійно конкурувати з лідерами парламентських перегонів. Сам же Разумков підкреслює важливий аспект – він поки що лише на початковому шляху будівництва своєї партії, завдання якої знову дати можливість повірити людям у те, що позитивні зміни у країні реально здійснити.

За словами парламентаря, його політична сила не дотримуватиметься якоїсь однієї ідеології, тому що на це сьогодні немає запиту у суспільства та багато ідеологій вже перемішалися.

"Це буде поміркований консерватизм. У сьогоднішніх умовах мати якусь абсолютну ідеологію не вийде. Воно вже настільки перемішане і настільки перетинається між собою, що будуть аспекти з різних ідеологічних течій, але як базу я брав би помірний консерватизм", – зазначив Дмитро Разумков.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерт спрогнозував, що під час майбутніх виборів Разумков "потопить" інших політиків і вийде з президентом Зеленським у другий тур.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини