Головна Новини Політика внутрішня політика Разумков розкритикував процедуру прийняття закону про олігархів
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков розкритикував процедуру прийняття закону про олігархів

Спікер Верховної Ради назвав голосування у парламенті "вільною діяльністю"

25 вересня 2021, 17:35
Поділіться публікацією:








Процедура при голосуванні за президентський законопроєкт про олігархів була порушена. Про це в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" заявив голова Верховної Ради Дмитро Разумков, передає "ДС".

Разумков розкритикував процедуру прийняття закону про олігархів

Верховна Рада

"Така так звана процедура застосовувалася вперше в стінах Верховної Ради України. Я не можу її назвати нормальним підходом до роботи Верховної Ради. Це не скорочена процедура, такої процедури немає... Це була "вільна діяльність "колег, які запустили цей процес", — сказав Разумков.

Голова Верховної Ради "глибоко переконаний", що метою порушень було "збити народних депутатів з правильного шляху, ввести їх в оману".

"І підтвердженням моїх слів є те, що і ті, хто організовував за цей процес, і ті, хто докладав для цього зусиль не підтримали таку процедуру. Ані пан Стефанчук за неї не проголосував, ані пан Веніславський. Тому що вони все розуміють, що рано чи пізно треба відповідати", — підкреслив Разумков.

Спікер парламенту зазначив, що підготував зведену таблицю допущених при розгляді закону порушень.

"Те, що було зроблено з тими квапливими рухами в останню ніч, якщо не запрошувалися навіть автори поправок на засідання комітетів, — це і призвело до того, що ми сьогодні після того, як цей важливий закон був проголосований у стінах ВР, повинні проголосувати як процедуру", — додав він.

Нагадаємо, 23 вересня Верховна Рада прийняла законопроєкт про боротьбу з олігархами. Документ № 5599 у другому читанні підтримали 279 народних депутатів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що головна версія обстрілу автомобіля першого помічника президента Володимира Зеленського Сергія Шефіра політична, щоб створити атмосферу страху для глави держави. Такої думки дотримуються сам Зеленський і багато політиків, а також радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини