Головна Новини Політика внутрішня політика Разумков назвав 3 критерії, за якими набиратиме людей у партію
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков назвав 3 критерії, за якими набиратиме людей у партію

Екс-спікер розповів, що вже є кілька тисяч людей, які готові долучитися до його команди

14 грудня 2021, 11:10
Поділіться публікацією:

Колишній голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що він уже включився у роботу щодо будівництва нової політичної сили. Охочих вступити до лав його партії вже достатньо, але людей відбиратимуть, звертаючи увагу на такі якості, як професіоналізм, моральні якості та найголовніше – бажання змінити країну. Як передає портал "Коментарі", про це Дмитро Разумков розповів у кулуарах Верховної Ради.

Разумков назвав 3 критерії, за якими набиратиме людей у партію

Дмитро Разумков. Фото: сайт Верховної Ради

Дмитро Разумков зазначив, що особливість його підходу щодо будівництва нової політичної сили полягає в тому, що, на відміну від інших політичних гравців, він розпочав формування своєї команди завчасно, щоб справді побудувати реальну партію, а для цього потрібні перевірені люди.

При цьому екс-спікер звернув увагу на те, що головна проблема не тільки в нього особисто, а й у інших його колег полягає у відсутності кадрів. Дуже мало людей, які б відповідали професійним якостям та моральним якостям для того, щоб працювати на благо України.

"Найскладнішим буде процес підбору людей, які могли б працювати на різних посадах і виконувати свої обов'язки добре", – зазначив політик.

Дмитро Разумков звернув увагу, що для того, щоб працювати в його політичній силі, потрібні люди абсолютно різних кваліфікацій та професій.

"Ми формуємо команду людей, яка справді буде готова працювати не лише під час виборчої кампанії, а й до цього", – заявив Разумков.

Говорячи про критерії відбору людей у свою команду, екс-глава Верховної Ради звернув увагу, що, по-перше, це професіоналізм, по-друге, це моральна якість, і найголовніше – це бажання змінити країну. Резюмуючи Дмитро Разумков зазначив, що цілком реально за два роки збудувати партію, з якою потім піти на вибори.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти розповіли, які шанси на успіх екс-спікера Разумкова та його команди.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Леонид Сарест

15 грудня 2021, 09:48

Первым делом ему я бы советовал расширить сеть своих ломбардов, что бы создать матбазу для партии и подготовить украинцам к выживанию при его усилиях по изменению страны. "Что б ты жил во время перемен", Такой уж тридцать лет звучит императив.


Новини