Головна Новини Політика внутрішня політика Разумков: мене почали валити вже на другий місяць, як я став головою Верховної Ради
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков: мене почали валити вже на другий місяць, як я став головою Верховної Ради

Екс-спікер парламенту розповів, як зіштовхнувся із зрадою у владі

29 грудня 2021, 08:14 comments1606
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", колишній спікер Верховної Ради Дмитро Разумков в ефірі програми "Хард з Влащенко" на телеканалі "Україна 24" зізнався, що ще перед тим, як стати спікером парламенту знав, що знайдуться ті, хто вставлятиме йому палиці в колеса і його "валитимуть".

Разумков: мене почали валити вже на другий місяць, як я став головою Верховної Ради

Дмитро Разумков. Фото: Українська правда

Говорячи про свою відставку Дмитро Разумков зазначив, що 2021 рік, що минає, став не першим роком, коли його почали "валити". Такі розмови вже почалися через два місяці після того, як він очолив Верховну Раду.

"Я до цього звик. Потрібно не дивитися на те, хто тебе валить, а просто працювати та робити свою роботу добре", – зазначив екс-спікер.

За його словами, пильна увага з боку Офісу президента до його персони була завжди, але правильніше було б владі займатися роботою, а не відслідковувати, хто прийшов до Разумкова, а хто не прийшов, з ким він зустрічається.

"Мені подобалася моя робота. Я точно не вигорів. А для відпочинку є сім'я, друзі. Це те, що тебе трохи розвантажує. А за великим рахунком, мені подобалася і подобається робота голови Верховної Ради і зараз подобається моя робота, як народного депутата, як частина команди "Розумної політики". Сила та здоров'я у мене є. Це не подобається моїм ворогам, але нічого. Нехай звикають", – резюмував Дмитро Разумков.

Він додав, до тих, хто його зрадив він ставиться спокійно і дякує долі, що таких людей побачив у потрібний час і від них відсторонився.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дмитро Разумков розповів, звідки така запопадливість у Арахамії та Офісу президента повернути мажоритарку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини