Головна Новини Політика внутрішня політика Рабінович: Під шумок про російську агресію влада вдається до нецільового використання грошей держбюджету, закриває телеканали та знищує опозицію
commentss НОВИНИ Всі новини

Рабінович: Під шумок про російську агресію влада вдається до нецільового використання грошей держбюджету, закриває телеканали та знищує опозицію

Рабінович стверджує, що влада користується нинішньою ситуацією із загрозою агресії з боку РФ

3 лютого 2022, 14:42
Поділіться публікацією:

Користуючись ситуацією із загрозою нападу з боку РФ, чинна українська влада вдається до нецільового використання грошей з держбюджету, закриває незалежні телеканали та намагається знищити представників опозиції. Таку заяву зробив співголова "Опозиційної платформи – За життя", народний депутат Вадим Рабінович з трибуни Верховної Ради. Про це повідомляє 112.юа.

Рабінович: Під шумок про російську агресію влада вдається до нецільового використання грошей держбюджету, закриває телеканали та знищує опозицію

Співголова "Опозиційної платформи – За життя", народний депутат Вадим Рабінович - фото з відкритих джерел

"Нагнітаючи обстановку, залякуючи нас щодня, іноземні партнери переслідують свою мету, яка нічого спільного не має з інтересами України. Я про це вже говорив і про це вже відкрито говорить навіть нинішня влада. Хоча до цього ще тиждень тому влада розхитувала таку ж істерію, яка була дуже зручна для неї, щоб відпали питання до тарифів, злиденних зарплат, невиплачених пенсій, знищеної економіки", — зазначив Рабінович.

За словами народного депутата, нинішня ситуація була вигідна владі, яка під шумок про неминучу агресію після трьох закритих каналів закрила ще два незалежні телеканали, продовжує домашній арешт одного з лідерів опозиції Віктора Медведчука, тоді як звинувачений у такій же "липовій справі" Порошенко перебуває в залі суду. Як зазначив Рабінович, влада користується ситуацією й вивозить мільярди з країни, закриває телеканали та сайти і знищує опозицію.

"Вони не знають, як вивести економіку з кризи, вони не знають, що говорити людям, коли за два тижні виявиться, що Путін не напав", — повідомив нардеп.

Рабінович під час виступу згадав мудрий вислів про те, що рушниця, яка висить на стіні, щороку сама стріляє.

"Країну насичують зброєю, кожен день вона поширюється по країні, і ми знаємо про адекватність деяких наших громадян. Я в черговий раз звертаюся до Верховної Ради у парламентсько-президентській республіці. По певному вашому потуранню знищується сама держава, людей знищують, їм не дають можливості вижити, змушують тікати із країни", — заявив Рабінович.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Медведчук пояснив, чому, навіть не будучи членом НАТО, Україна вже стала територією Альянсу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини