Головна Новини Політика внутрішня політика Рабінович: Медведчук вважає себе людиною, яка постраждала через комплекс неповноцінності влади
commentss НОВИНИ Всі новини

Рабінович: Медведчук вважає себе людиною, яка постраждала через комплекс неповноцінності влади

Нардеп вважає, що влада використовує закон про деолігархізацію для того, щоб розправлятися з політичними опонентами

16 листопада 2021, 15:00
Поділіться публікацією:

Так званий закон про деолігархізацію нічого спільного з дійсною боротьбою з олігархами не має – він потрібен для "хліба та видовищ", щоб відвернути увагу від реальних і серйозних проблем у країні. Таку думку висловив нардеп, співголова "ОПЗЖ" Вадим Рабінович в ефірі програми "Україна з Тиграном Мартіросяном" на телеканалі "Україна 24". Про це пише сайт "Коментарі".

Рабінович: Медведчук вважає себе людиною, яка постраждала через комплекс неповноцінності влади

Вадим Рабінович. Фото: LIGA.net

"Сьогодні ми живемо видовищами! Перший раз, коли ми зрозуміли, що нашу країну заводять в економічний глухий кут і люди напружилися, влада відразу ж рішенням РНБО та особисто Президента закрила три незалежні інформаційні телеканали ("112 Україна", NewsOne та ZIK – ред.). Потім знайшли "олігарха" Віктора Медведчука, з якого вже півроку просто знущаються. Нагадаю, перший суд над головою політради нашої партії "ОПЗЖ" вже закінчився та закінчився нічим. Другий – ще триває… Тобто над тими, хто критикує владу, влаштовуються видовища в судах, які особисто мені не подобаються, але які так подобаються народу", – зауважив політик.

Водночас, продовжив Вадим Рабінович, "зараз владі потрібні вже нові олігархи". Кліше олігарха може бути надіте на всіх, хто з владою не згоден, хто з нею не домовиться. Тобто тепер всі, хто має більше 100 доларів у кишені і не домовиться з владою, у наступні шість місяців стане олігархом.

При цьому Вадим Рабінович наголосив, що Віктор Медведчук не вважає себе олігархом через ту просту причину, що він не підходить під ці критерії.

"Віктор Медведчук вважає себе людиною, яка постраждала через комплекс неповноцінності, який відчуває нинішня влада щодо нього", – уточнив народний депутат.

Тому, вважає співголова партії "ОПЗЖ", "доки ми не зупинимо цю владу, вона придуматиме чергового "медведчука", покриватиме медіапростір будь-якою нісенітницею з однією метою – щоб люди дивилися не в свої кишені та холодильники, а дивилися це шоу".

Нардеп наголосив, що сьогодні робиться все, щоб українці не могли навіть подумати про те, що влада забирає у людей гарантовані право на безкоштовну медицину, на працю, на наші свободи.

Читайте також на порталі "Коментарі" – ЄСПЛ об'єднав два звернення захисту Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

snovsvt

16 листопада 2021, 18:00

Рабіновіч - позор єврейского народа. Вкрадене в українців золото переплавив на 70 кг підсвічник для храму Машіаха. Казка про міністра мвд рукзякяна. Жив-був рукзякян, самий хітрий із армян (навіть хитріший за пічальную лошадь лавриняна, главного поставщіка бєлого какао в кооператив озеро). І рішив він кошмаріть шоколадного петю з трьох сторон, зліва, зправа і зпосередині, а потім від своїх же кошмарень і спасать, такий був нехітрий план конвертації влади в гроші. І найняв він трьох капєєчний акторів на відповідні ролі. Зліва - Ківу красную жомовую яму, якого впіхував то в социки то в зажопу, зправа - псєвдонаці Білецького і його куплені проксі "нацкорпус" і зпосередині - псєвдогіка Геращенко і його шортліст дурнуватих кацапофілів "миротворець". Но с атаманом Зєльоний сей сємітский фокус нєудался, ібо і сам атаман сєміт отпєтий. Турнули рукзякяна, турнулі і його посіпак.


Новини