Головна Новини Політика внутрішня політика Рабінович: безпека Медведчука залежить від влади, адже він став лідером опору
commentss НОВИНИ Всі новини

Рабінович: безпека Медведчука залежить від влади, адже він став лідером опору

Вадим Рабінович прокоментував інформацію про блокування будинку Медведчука та обшук автомобілів

23 лютого 2022, 14:35
Поділіться публікацією:

Лідер "ОПЗЖ", нардеп Віктор Медведчук сьогодні є лідером опору влади і саме представники владної команди відповідають за його безпеку, бо він незаконно перебуває під домашнім арештом. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив співголова партії "ОПЗЖ", нардеп Вадим Рабинович, пише сайт телеканалу "112 Україна".

Рабінович: безпека Медведчука залежить від влади, адже він став лідером опору

Вадим Рабінович. Фото: канал 112 Україна

"Давайте подивимося чесно на деякі питання, які завжди замовчуються. Сьогодні Медведчук став лідером опору... І, незважаючи на те, що я і Бойко очолюємо партію, я думаю, що з Медведчуком сьогодні пов'язано те, що всі люди бачать нашу партію як влади, що опирається", — зазначив політик.

Медведчука Вадим Рабинович вважає найнебезпечнішим для влади, бо не звик поступатися, коли питання стосуються країни та народу.

За словами нардепа, влада намагалася Віктора Медведчука вигнати за кордон, вона намагалася залякувати його, проте він залишився, і сьогодні він фактично єдиний, хто досить мужньо все це переносить і чинить опір владі.

При цьому Рабинович, коментуючи інформацію про блокування будинку Медведчука та обшук автомобілів, наголосив, що все це нічого спільного із законом не має.

"Воно й раніше не мало, але раніше хоч би була видимість закону. Сьогодні якісь люди оточують будинок народного депутата – невідомо, що й не відомо як. Питання: на якій підставі? Ніхто не знає. Отак їм хочеться сьогодні. У беззаконні вони хочуть зробити Медведчука заручником", — обурився політик.

Рабинович додав, що в партії "ОПЗЖ" завжди були обізнані про атаки влади та про те, що для неї найнебезпечніший у списку Віктор Медведчук.

"Тому я хочу їм просто сказати, що відповідальність за Медведчука саме за його безпеку лежить на нашій владі. Вони відповідають за те, щоб Медведчук був у безпеці. А те, що він нікому не заважає з юридичної точки зору, перебуває під домашнім арештом – це всім відомо. Тому провокації навколо Медведчука нічого доброго не принесуть", – заявив політик.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Медведчук залишиться в Україні та з Україною, незважаючи на будь-які провокації влади та грантоїдів США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини