Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук залишиться в Україні та з Україною, незважаючи на будь-які провокації влади та грантоїдів США
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук залишиться в Україні та з Україною, незважаючи на будь-які провокації влади та грантоїдів США

У ОПЗЖ вважають, що провокація щодо Медведчука спрямована на те, щоб відвернути увагу суспільства від повного безсилля української влади у світлі останніх подій

22 лютого 2022, 11:26
Поділіться публікацією:

Українська влада, яка своєю політикою призвела до краху процес реінтеграції Донбасу, прагнучи відвернути увагу від власних провалів, влаштувала біля будинку голови Політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука шоу. Про це йдеться у офіційній заяві партії на сайті ОПЗЖ.

Медведчук залишиться в Україні та з Україною, незважаючи на будь-які провокації влади та грантоїдів США

Віктор Медведчук - фото: ОПЗЖ

У політсилі підкреслили, що в цьому владі допомагали ЗМІ – грантоїди США, які можуть бути зацікавлені у розпалюванні істерії та паніки в Україні.

"Вони зателефонували до поліції, повідомивши їй, що в автомобілях, що стоять біля будинку Медведчука, є зброя. Співробітникам поліції було надано можливість оглянути автомобіль. Зрозуміло, ні зброї, ні інших невирішених предметів у ньому не було. Пізніше представники цих ЗМІ вигадали історію про те, що Медведчук збирався чи залишити будинок, чи вивезти речі", – йдеться у заяві ОПЗЖ.

У політичній силі вважають, що ця провокація спрямована на те, щоб відвернути увагу суспільства від повного безсилля влади, яка виявилася безпорадною і на міжнародній арені, і у питанні повернення Донбасу в Україну, а України на Донбас, встановлення миру в нашій країні.

"Метою цієї провокації є запуск недостовірної інформації про те, що Віктор Медведчук нібито збирався залишити будинок, у якому він перебуває під домашнім арештом. Щоб зробити цю історію частиною інформаційної кампанії, спрямованої на розпалювання паніки та мілітаристської істерії в Україні", – вважають у "Опозиційній платформі – За життя".

У партійній заяві наголошується, що Віктор Медведчук виконує всі вимоги закону, зокрема стосовно перебування під домашнім арештом, хоч і вважає звинувачення на свою адресу абсолютно необґрунтованими.

"Він не залишав свій будинок з травня 2021 року не тому, що не мав такої можливості, а з поваги до Закону та вірячи у правильність власної політичної позиції. І тим більше не робитиме це сьогодні, коли влада своїми діями та результатом своєї роботи продемонструвала повну, стовідсоткову правоту Медведчука", – зазначили у ОПЗЖ.

На думку представників опозиційної партії, після того, як влада продемонструвала, що, побоюючись ганьби та розгромного слухання, не змогла ні протягом 38 днів забезпечити передачу матеріалів справи до Київського апеляційного суду, ні знайти прокурора, який згоден виступити обвинувачем – стає очевидним, що сторона звинувачення повністю довела свою неспроможність. А єдина причина, через яку Медведчук перебуває під домашнім арештом, може полягати у неймовірному за масштабом використанні адміністративного ресурсу, який розтоптав і Конституцію України, і закони, і здоровий глузд. І єдиним виходом для влади є організація таких провокацій.

Подібні інформаційні провокації, які здійснюються за підтримки силових органів, фальсифікація кримінальних справ та політичні переслідування є неприпустимим у правовій державі, наголосили в "Опозиційній платформі – За життя".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини