Головна Новини Політика внутрішня політика Путін забився в куток: Гордон прокоментував нову ініціативу Банкової
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін забився в куток: Гордон прокоментував нову ініціативу Банкової

Журналіст вважає, що Кремль не сприймає серйозно пропозиції офіційного Києва про зустріч

17 січня 2022, 07:37 comments1124
Поділіться публікацією:

Кілька днів тому глава Офісу президента Андрій Єрмак повідомив про те, що Київ запропонував провести переговори щодо врегулювання конфлікту на сході України у трикутнику Байден – Путін – Зеленський. Але прес-секретар Путіна Пєсков заявив, що жодних подібних пропозицій Москва не отримувала. В ефірі телеканалу "Україна 24" відомий український журналіст, бізнесмен Дмитро Гордон прокоментував спроби української влади провести зустрічі з Путіним, про що періодично заявляє Офіс президента.

Путін забився в куток: Гордон прокоментував нову ініціативу Банкової

Дмитро Гордон. Фото: Бабель

Дмитро Гордон назвав дуже цікавою та смішною історією те, що президент України Володимир Зеленський та голова його офісу Андрій Єрмак постійно "набивають президентові Росії Путіну стрілки".

"Чуєш, давай зустрінемось у Єрусалимі!? Давай зустрінемось там, давай зустрінемось сям… Бідний Путін уже не знає, куди подітися від цих наполегливих пропозицій, з ким приходити і чи взагалі приходити. Я думаю, Путін забився в куток і просто важко переживає чергове запрошення від Зеленського та Єрмака", – зазначив журналіст.

Гордон додав, якщо ж якось серйозно реагувати на чергову пропозицію офіційного Києва, то це якось безглуздо виглядає і більше нагадує якусь дитячу гру, схоже на те, що діти в пісочниці не награлися.

"Хлопці, це не кіно знімати, це велика політика, де потрібно мати світлу голову та багато розумних людей поруч, а коли ні того, ні іншого, то набивайте стрілки далі… Дитячий садок", – прокоментував Дмитро Гордон.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Дмитро Гордон розповів, хто першим із українських політиків дізнався ще у 2016 році, що Зеленський йтиме у президенти та створюватиме свою партію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини