Головна Новини Політика внутрішня політика «Прошу вибачення за різкі слова в бік України»: Сенцов вибачився за сестру
commentss НОВИНИ Всі новини

«Прошу вибачення за різкі слова в бік України»: Сенцов вибачився за сестру

Сенцов вибачився за гнівні висловлювання сестри про Україну

21 вересня 2021, 18:30
Поділіться публікацією:

Колишній бранець Кремля і український режисер Олег Сенцов звернувся до українців з вибаченнями за поведінку сестри Наталії Каплан, яка емоційно "попрощалася" з Україною в соцмережі, опинившись в центрі скандалу. Як інформує видання "Коментарі", про це кінорежисер написав на своїй сторінці в Facebook.

«Прошу вибачення за різкі слова в бік України»: Сенцов вибачився за сестру

Олег Сенцов Фото: DW

Олег Сенцов послався на те, що у сестри загострилася депресія, тому вона не змогла опанувати емоції і вирішила публічно виплеснути свої внутрішні переживання.

Також кінорежисер зазначив, що він приносить свої вибачення всьому українському народу за сказане своєю двоюрідною сестрою на адресу України. Йому гірко і неприємно таке чути.

Сенцов зазначив, йому прикро чути такі слова на адресу України від своєї сестри, яка дуже сильно підтримувала його, коли він перебував у полоні Кремля. За словами Сенцова, у Наталії зараз важкий психологічний стан і він просить з розумінням до цього поставитися.

Однак, не всі користувачі соцмережі з розумінням поставилися до виправдань Олега Сенцова. Частина людей пропонувала Наталії відмовитися від біометричного паспорта, який вона отримала, переїхавши жити в Україну. Інша частина заспокоювала Сенцова, заявляючи, що він не повинен відповідати за вчинки недолугої сестри.

Зазначимо, все почалося з того що 20 вересня Наталія Каплан нецензурно висловилася про Україну, заявивши, що залишає її.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олег Сенцов назвав "єдиний шлях", як п'ятого президенту Петру Порошенко залишитися в політиці. Сенцов пропонує звернути увагу на нових лідерів в оточенні Порошенка.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

21 вересня 2021, 21:09

та все нормуль. Не только ей укрорежим не по нутру. Если б кто сказал правду сколько народу с украины выехало с концами за 2020 год, мы бы прозрели.


Новини