Головна Новини Політика внутрішня політика Профучасники чекають Указу Володимира Зеленського про призначення Руслана Магомедова главою НКЦПФР
commentss НОВИНИ Всі новини

Профучасники чекають Указу Володимира Зеленського про призначення Руслана Магомедова главою НКЦПФР

Ринкова спільнота не підтримує продовження повноважень Тимура Хромаєва

4 лютого 2021, 12:37
Поділіться публікацією:

Руслан Магомедов є головним кандидатом на посаду голови Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР). Про це повідомляє видання Stockworld.

Профучасники чекають Указу Володимира Зеленського про призначення Руслана Магомедова главою НКЦПФР

Фото з відкритих джерел

Згідно з повідомленням, ринкове співтовариство було вкрай незадоволене роботою Тимура Хромаєва, який близько 6 років займав посаду глави НКЦПФР. Як пише видання, за весь цей час глава НКЦПФР нібито не зробив нічого для розвитку вітчизняного фондового ринку.

До того ж, результатами його роботи стало підвищення зарегульованості й адміністративного тиску на фондовому ринку. Про це ПАРД та громадські асоціації заявляли неодноразово і просили про підтримку.

За інформацією від самих учасників ринку, єдине, що стримує Президента від підписання Указу про призначення, є діяльність деяких народних депутатів, які намагаються затягнути процес призначення нового глави.

За повідомленням представників учасників фондового ринку, вся ринкове спільнота чекає підписання Указу Президента в найближчому майбутньому, оскільки повноваження Тимура Хромаєва завершилися 30 січня 2021 року.

Нагадаємо, експерти розповіли про внутрішні війни в Офісі Зеленського: хто проти кого воює.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини