Головна Новини Політика внутрішня політика Притула створює 366-у партію в Україні: політтехнолог розповів, звідки гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

Притула створює 366-у партію в Україні: політтехнолог розповів, звідки гроші

Віктор Уколов вважає, що з фінансуванням нової партії у Притули проблем не буде, допоможуть родичі

29 вересня 2021, 13:37
Поділіться публікацією:

Створення та утримання політичної партії в Україні — справа досить витратна. Сергію Притулі в цьому можуть допомогти його родинні зв'язки. З фінансуванням може допомогти свояк Хомутинник, який раніше був народним депутатом від Партії Регіонів. Також з грошима може допомогти бізнес-партнер Хомутинника — аграрний мільярдер Андрій Веревський. Як інформує видання "Коментарі", таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив політтехнолог і журналіст Віктор Уколов.

Притула створює 366-у партію в Україні: політтехнолог розповів, звідки гроші

Сергій Притула Фото: Українська правда

В ефірі "24 каналу" шоумен і політик Сергій Притула підтвердив, що працює над створенням власної політичної партії. Деталі розкривати Сергій Притула не став, пообіцявши, що незабаром все стане всім відомо.

У той же час український політтехнолог Віктор Уколов звернув увагу на важливий момент — фінансову складову. Створити партію може кожен, а от зробити її відомою і рейтинговою без фінансування в Україні просто неможливо. Потрібні досить великів фінансові вливання.

"У мене питання — звідки гроші? Чи не від свояка Хомутинника? Свояк-регіонал, тому що їхні дружини — рідні сестри. А бізнес-партнер Хомутинника — аграрний мільярдер Андрій Веревський. У 2019 журнал "Фокус" оцінював його статки в 1 мільярд доларів ", — зазначив політтехнолог.

Віктор Уколов додає, іншими словами Сергій Притула — це не Порошенко, а ближче до Зеленського.

"Дуже дотепний, без значних власних коштів, зате з олігархами за спиною. Як думаєте виборці підтримають бідолаху? ", — резюмував Уколов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Сергій Притула покинув партію "Голос".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини