Головна Новини Політика внутрішня політика Присяжнюк розповів, чому його попросили піти з телебачення та до чого тут Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Присяжнюк розповів, чому його попросили піти з телебачення та до чого тут Зеленський

Юрист зізнався, що зрадів, коли його покликали до команди президента

19 січня 2022, 10:16 comments4759
Поділіться публікацією:

Відомий український юрист, екстелеведучий соціального проєкту "Один за всіх", а зараз депутат Київради від партії "Слуга народу" Михайло Присяжнюк розповів, чому йому довелося залишити роботу на телебаченні. За його словами, це сталося після того, як він доєднався до команди президента Володимира Зеленського. Про це Присяжнюк розповів під час "Великого звіту столичних депутатів", повідомляє кореспондент порталу "Коментарі".

Присяжнюк розповів, чому його попросили піти з телебачення та до чого тут Зеленський

Михайло Присяжнюк - фото: пресслужба телеканалу СТБ

Питання, чи дійсно Присяжнюка попросили піти з телебачення після його доєднання до президентської команди, юрист назвав "болючим".

"Коли мене покликали до команди президента, я дуже зрадів. Я бачив себе у політичній кар'єрі. І мені здавалося, що за десять років моєї роботи на телебаченні ми багато зробили. А якщо я приєднаюся до команди президента і залишусь на телебаченні, то ми зможемо зробити взагалі все. Але, на жаль, на телебаченні було інше бачення, і тепер ми всі розуміємо чому. Оскільки зараз у президента не залишилося телебачення. Тому так, мене попросили піти звідти", — сказав Присяжнюк.

При цьому юрист додав, що телебачення – це не телеканали, а глядачі.

"Я пішов із телебачення і прийшов до соціальних мереж. Ви у мене залишилися", — зазначив Присяжнюк.

Зазначимо, що у 2020 році Михайла Присяжнюка було обрано депутатом Київської міської ради від партії "Слуга народу".

Раніше портал "Коментарі" писав, що народний депутат України Леся Забуранна під час виступу на заході "Великий звіт столичних депутатів" розповіла, що буде із законом про столицю України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Свирид

19 січня 2022, 18:54

Новини без кордонів "оціночне судження " - http://kordon.org.ua/sdelali-nas-vmeste-sluga-naroda-vedet-v-kievsovet-razboynika-i-advokata-zastroyshtikov-muzeya-pirogovo.html

нехворощ

19 січня 2022, 10:52

"Слуги неукраїнського народу" - це найбільша загроза для держави Україна з часів незалежності . Це кагал , збіговисько найбільш мерзенних приблуд -неукраїнців, що ставлять собі за мету тільки особисте збагачення за рахунок українського народу, навіть якщо для цього потрібно буде знищити державність України ! Їм у цьому допомагають, та й самі збагачуються, різного роду "українці" , - маргінальне кубло -ворюги , що інші партії та громадські об'єднання викинули із своїх рядів, або взагалі навіть не розглядали як своїх членів ! Як можна мати у своїх рядах "доктора юридичних наук" (типу кандидата наук Киви) який заявив, що дотримуватися законів України у процесі роботи Верховної Ради не завжди обов'язково ! Згадуються часи червоного терору, коли большовики заявляли, що "потрібно керуватися не законами, а революційним чуттям" ! Ось так у 21 столітті на політичну арену в Україні знову вилізли політичні нащадки ворюг-убивць української нації, всіляки манкурти -ХАХЛИ та приблуди -авантюристи всіляких штибів ( гогілашвілі та інш.)

марія

19 січня 2022, 10:25

і що .


Новини