Головна Новини Політика внутрішня політика Президент пожартував: Іларіонов розповів про реакцію Заходу на заяву Зеленського про держпереворот
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент пожартував: Іларіонов розповів про реакцію Заходу на заяву Зеленського про держпереворот

Андрій Іларіонов вважає, що Зеленському не варто було робити гучних заяв про держпереворот, не маючи на те вагомих підстав

2 грудня 2021, 08:00
Поділіться публікацією:

Жарт президента Зеленського про держпереворот, який анонсували на 1 грудня, не оцінили ні громадяни України, ні лідери союзницьких держав, які дуже стривожено сприйняли заяву глави української держави. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі телеканалу "Україна 24" заявив російський економіст, президент Інституту економічного аналізу Андрій Іларіонов.

Президент пожартував: Іларіонов розповів про реакцію Заходу на заяву Зеленського про держпереворот

Андрій Ілларіонов. Фото: Комерсант

Економіст зазначив, що закінчилося 1 грудня, на яке президент Зеленський анонсував дії, пов'язані з держпереворотом.

"Минув день і ми бачимо, що не сталося жодних анонсованих раніше дій. Немає жодного імені, жодного факту, жодної події, документу... Немає ні зброї, нічого такого, що могло б говорити про держпереворот. Це означає, що президент пожартував", – наголосив Андрій Іларіонов.

Він додає, суспільство протягом п'яти днів було неймовірно напружене. Сказане президентом на прес-марафоні багато хто сприйняв цілком серйозно і чекав цього дня. За кордоном керівники багатьох держав, у тому числі держав-союзників, сприйняли заяву президента дуже серйозно і зробили відповідні заяви.

"Коли закінчилося 1 грудня, з'ясувалося, що нічого не було, підстав для державного перевороту немає. Який висновок мають зробити і громадяни України, і керівники союзних держав? Що президент жартує? Коли наступного разу він пожартує щодо державного перевороту чи агресії, чи ще чогось подібного, як вони поставляться до цього? Як до хлопчика, який кричав вовки-вовки і проігнорують це…", — зазначив Андрій Іларіонов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський розповів про запланований держпереворот в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини