Головна Новини Політика внутрішня політика Позачергове засідання Ради – Арахамія зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Позачергове засідання Ради – Арахамія зробив заяву

У "Слузі народу" про всяк випадок хочуть опитати своїх депутатів, де ті будуть у святковий період

14 грудня 2021, 09:35
Поділіться публікацією:

Правляча фракція "Слуги народу" наразі не планує ініціювати проведення позачергового засідання Верховної Ради до кінця цього року. Як передає видання "Коментарі", про це заявив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія під час спілкування зі ЗМІ, пише УНІАН.

Позачергове засідання Ради – Арахамія зробив заяву

Давид Арахамія. Фото: Українська правда

За словами Давида Арахамії, на сьогоднішній день необхідності проводити позачергове засідання парламенту немає, але при цьому можуть виникнути інші обставини, коли потреба у таких засіданнях може виникнути. Тому вже зараз збирається інформація від усіх депутатів про те, хто і де перебуватиме під час новорічних та після новорічних канікул. Арахамія пояснив, що це робиться для того, щоб розуміти, чи буде необхідна кількість голосів при голосуванні за те чи інше рішення, якщо Рада збереться.

Щодо окремо "Слуги народу", то Давид Арахамія зазначив, що правляча фракція не планує жодних підсумкових заходів. Нардеп підкреслив, що навіть якби фракція організовувала якийсь захід, то потім зіткнулася б з тим, що її звинуватили в тому, що в непростий для країни час нардепи влаштовують корпоратив, щось святкують. Тому вирішили роз'їхатися округами і в суто діловому стилі в Зумі провести підсумкову нараду, поспілкуватися безпосередньо з місця роботи парламентаріїв у себе в регіонах, щоб вони прозвітували за ті території, за які відповідають.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Давид Арахамія відреагував на бажання "слуг народу" перевірити його на наявність подвійного громадянства. Говорить, що цю ідею запропонував сам і не бачить у цьому нічого поганого, навпаки, з'явиться можливість раз і назавжди закрити питання про його американський паспорт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини