Головна Новини Політика внутрішня політика Арахамія відреагувала на бажання «слуг народу» перевірити його на наявність подвійного громадянства
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія відреагувала на бажання «слуг народу» перевірити його на наявність подвійного громадянства

Нардеп Давид Арахамія не бачить нічого поганого у депутатському запиті Олександра Качури

3 грудня 2021, 13:28
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія прокоментував рішення свого колеги по фракції Олександра Качури, перевірити, чи має він паспорт громадянина США. Давид Арахамія розповів, що раніше і сам хотів звернутися з відповідним запитом до компетентних органів, щоб ті спростували або, навпаки, підтвердили інформацію про те, що він має ще якесь громадянство, окрім українського, але там відповіли відмовою, пославшись на те, що це зробити неможливо.

Арахамія відреагувала на бажання «слуг народу» перевірити його на наявність подвійного громадянства

Давид Арахамія. Фото: канал Зік

"На жодний прямий запит людини чи якоїсь інституції вони не можуть дати відповіді. Нема такого механізму. Тоді я звернувся до Посольства, щоб вони підказали, як спростувати інформацію про подвійне громадянство", – наголосив нардеп.

За словами Арахамії, він не має нічого проти того, щоб компетентні органи відповіли на депутатський запит Олександра Качури. Після відповіді відповідних органів він пообіцяв журналістам, що виступить із коментарем.

Щодо перевірки лідера партії "Голос" Кіри Рудик Давид Арахамія зазначив, що він не бачить нічого поганого у цьому. Зрештою Кіра Рудик тоді зможе також розвінчати всі чутки про її американське громадянство.

Щодо депутатського запиту Качури, то Давид Арахамія відповів, що він сам порадив тому вписати в депутатському запиті прізвище не лише Рудик, а й його, щоби раз і назавжди розставити крапки над "і". Нардеп наголосив, що йому приховувати від українців нічого.

Читайте також на порталі "Коментарі" — 48% українців негативно ставляться до ідеї подвійного громадянства.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини