Головна Новини Політика внутрішня політика Потьомкін: Медведчук не опустив руки й продовжує боротьбу
commentss НОВИНИ Всі новини

Потьомкін: Медведчук не опустив руки й продовжує боротьбу

Громадський діяч впевнений, що українцям слід також боротися за свої права

30 серпня 2021, 19:15
Поділіться публікацією:

Глава політради партії "Опозиційна платформа — За життя", нардеп Віктор Медведчук не опустив руки і продовжує боротьбу. Про це заявив громадський діяч Олександр Потьомкін в ефірі телеканалу "Перший Незалежний", пише 112.ua.

Потьомкін: Медведчук не опустив руки й продовжує боротьбу

Віктор Медведчук - фото: РИА-Новости

За словами Потьомкіна, українцям також необхідно боротися за свої права:

"Медведчук бореться, він не опустив руки, він не злякався, він не втік. У своєму останньому інтерв'ю він сказав, що треба боротися. Якщо ми, українці, хочемо жити в правовій країні, нам теж за свої права треба боротися", — вважає громадський діяч.

Нагадаємо, Медведчук подав другий позов до України в Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ). Про це повідомив народний депутат від "Опозиційною платформи — За життя" Ренат Кузьмін, зазначивши, що тепер, схоже, скоро української влади самої знадобляться хороші адвокати.

Варто додати, що на початку серпня Європейський суд з прав людини відкрив провадження за позовом голови політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народного депутата Віктора Медведчука до України про незаконне утримання опозиційного політика під домашнім арештом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що за позовом голови політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народного депутата Віктора Медведчука, без сумніву, в Європейському суду з прав людини буде виправдувальний вирок і він стане великим репутаційним ударом для влади. Таку думку висловив політолог Кирило Молчанов. При цьому він додав, що шлях, обраний лідером опозиції для доведення своєї невинності, є абсолютно правильним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини