Головна Новини Політика внутрішня політика Посадили біля "ЄС": в мережі показали, як виглядає нове робоче місце Разумкова (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Посадили біля "ЄС": в мережі показали, як виглядає нове робоче місце Разумкова (ФОТО)

Разумков буде "сусідом" Олексія Гончаренка

7 жовтня 2021, 19:50
Поділіться публікацією:

Звільнений  сьогодні своїми колишніми колегами- партійцями голова Верховної Ради Дмитро Разумков тепер, як позафракційний обранець працюватиме  неподалік від колег з фракції "Європейська солідарність".

Посадили біля "ЄС": в мережі показали, як виглядає нове робоче місце Разумкова (ФОТО)

Сьогодні Разумкова відправили у відставку з посади спікера парламенту (фото t.me/oleksiihoncharenko)

Про це інформує парламентський представник "Євросолідарності" Олексій Гончаренко, який виставив в соціальних мережах світлину  робочого місця  ще одного позафракційного обранця.

За його словами, екс-очільнику  парламенту знайшли місце на гальорці, поряд з їх політичною силою.

Також Гончаренко, щоб знайти  привід підколоти політичних супротивників, виставив ще одну світлину, де він позує разом з Разумковим і його заступником  Русланом Стефанчуком, який відтепер може замінити свого колегу на цій вакантній від сьогодні посаді.

Ще й додав свій влучний коментар до фото, наголосивши, що цій спільній світлині два роки. Він зазначив, що їх політична сила передбачила таку розв’язку з першим номером списку партії "Слуга народу", якого зараз звільнили. І порадив колезі Стефанчуку, щоб він довго не обживав місце спікера, бо в результаті все одно працюватимете біля них.  

Посадили біля ”ЄС”: в мережі показали, як виглядає нове робоче місце Разумкова (ФОТО) - фото 2
Посадили біля ”ЄС”: в мережі показали, як виглядає нове робоче місце Разумкова (ФОТО) - фото 3
Звільнення Дмитра Разумкова, що відомо

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що кажуть одне, а роблять інше: чому голоси депутатів за відставку Разумкова розподілилися саме так. Фракція "Батьківщина" дала за відкликання спікера 20 голосів, при тому, що під час засідання її представники хвалили Разумкова

Також "Коментарі" інформували про те що спікера ВР Дмитра Разумкова відправили у відставку: як голосували нардепи.7 жовтня, народні депутати України проголосували за відставку спікера парламенту Дмитра Разумкова. Відповідне рішення підтримало 284 народних обранців.

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини