Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенко заступився за українських розвідників
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко заступився за українських розвідників

П'ятий президент вважає, що у центральній владі є "кріт", який і далі продовжує "зливати" спецоперації української розвідки

29 листопада 2021, 07:20
Поділіться публікацією:

Український народ має бути гордий за українську розвідку, яка за дуже складних обставин продовжує професійно виконувати свої обов'язки. Саме тому українські розвідники – це еліта українського війська. Як повідомляє видання "Коментарі", про це п'ятий президент України Петро Порошенко заявив в інтерв'ю телеканалу "Прямий", коментуючи заяву президента України Володимира Зеленського під час пресмарафону про авантюру з боку української розвідки.

Порошенко заступився за українських розвідників

Петро Порошенко. Фото: сайт партії Європейська солідарність

Петро Порошенко зазначив, що тих людей, які служать у розвідці, неможливо мотивувати великими грошима, положеннями, нагородами. Їхня головна мотивація – це відданість Батьківщині, любов до своєї держави. За словами Порошенка, йому прикро, що чинний глава держави Володимир Зеленський, коментуючи зрив операції щодо "вагнерівців", наважився назвати українських розвідників авантюристами.

Порошенко зазначив, що заява Верховного головнокомандувача є образливою не лише для розвідників, а й для інших українських захисників, які втрачають мотивацію захищати Батьківщину у цей непростий час.

Президент зазначив, що мотивація розвідників згасає не лише через те, що вони бачать, як титанічна праця зі спецоперації із затриманням "вагнерівців" розтоптана, а ще й тому, що інші спецоперації просто зривають. Наприклад, Порошенко назвав операцію, яка пройшла з підготовки звільнення українських заручників на донецькому заводі "Ізоляція". Ця інформація також була зірвана, тому що стався злив інформації з Банкової, фактично "кріт" знову спрацював.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Порошенка із дружиною помітили в аеропорту: стало відомо, куди зібрався політик.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини