Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенка із дружиною помітили в аеропорту: куди зібрався політик
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенка із дружиною помітили в аеропорту: куди зібрався політик

Подружжя Порошенко вже вилетіло до Канади

18 листопада 2021, 16:30
Поділіться публікацією:

Фото п'ятого президента України Петра Порошенка та його дружини Марини Порошенко з аеропорту потрапили до соцмережі. Згодом лідер "Європейської Солідарності" і сам повідомив, що вилітає до Торонто, де вже сьогодні має намір зустрітися з українською громадою. Як повідомляє видання "Коментарі", про це Петро Порошенко написав у себе у Facebook.

Порошенка із дружиною помітили в аеропорту: куди зібрався політик

Петро Порошенко. Фото: фейсбук Петра Порошенка

Також політик поділився планами на завтра та післязавтра. Петро Порошенко розповів, що у нього запланована ціла низка двосторонніх зустрічей з канадськими чиновниками та американськими конгресменами.

Петро Порошенко також зазначив, що основна його мета – закликати західних партнерів України на форумі у Галіфаксі об'єднатися у боротьбі з російською гібридною агресією, не залишити Київ без підтримки.

Читайте також на порталі "Коментарі" – п'ятому президенту Петру Порошенку ближче до Нового року можуть вручити підозру. Про це розповів політичний аналітик Павло Нусс, посилаючись на телеграм-канал "Путч". За словами аналітика, новина про нову підозру п'ятому президенту не нова, чутки про такий намір влада Зеленського почала поширюватися ще з літа. У вересні навіть уже було ухвалено рішення про вручення підозри. Ось тільки влада зіткнулася із непередбаченою для себе проблемою. Жоден слідчий не ризикнув підписати таку підозру. Навіть Ірина Венедиктова. Яка раніше була готова виконати будь-яку вказівку Банкової, тепер відмовляється йти на такий крок. Але ближче до Нового року все може змінитись і знайдеться слідчий, який підпише підозру, вважає Павло Нусс.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини