Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенко з аеропорту у Варшаві: настрій фантастичний
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко з аеропорту у Варшаві: настрій фантастичний

П'ятий президент у піднесеному настрої повертається до України

17 січня 2022, 07:27
Поділіться публікацією:

П'ятий президент України Петро Порошенко, як і раніше анонсував, повертається в Україну. В аеропорту Варшави він пройшов реєстрацію на рейс. Незважаючи на те, що сьогодні на лідера "Європейської Солідарності" чекає непростий день, настрій у нього піднятий, він охоче фотографується з охочими, спілкується з журналістами. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє власкор "Української правди", присутній в аеропорту.

Порошенко з аеропорту у Варшаві: настрій фантастичний

Петро Порошенко. Фото: Українська правда

Ветеран АТО, блогер Олексій Петров записав коротке відео, як Петро Порошенко йде аеропортом. На запитання: "Петро Олексійовичу, як настрій?" Порошенко відповів: "настрій фантастичний, бо їде додому".

Як і очікувалося, Петро Порошенко повертається із Польщі в Україну не один. Він їде у супроводі дружини Марини Порошенко, а також у супроводі майже всієї фракції "Європейська Солідарність". Також раніше до Польщі вилетіли для супроводження п'ятого президента його адвокати Ігор Головань та Ілля Новіков.

Перед цим в інтерв'ю каналу "Україна" Петро Порошенко заявив, що він зовсім не має тривоги перед поверненням в Україну, він почувається впевнено і бадьоро.

Читайте також на порталі "Коментарі" – сьогодні о 9:00 за київським часом Петро Порошенко має приземлитися в Україні в аеропорту "Київ" (Жуляни) ім. І. Сікорського, а вже об 11:00 того ж таки 17 січня він має прибути на засідання у Печерському суді Києва. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю оцінили шанси того, чи може п'ятий президент України опинитися за ґратами і чи є в його звинуваченні раціональне зерно, чи це чергова спроба влади звести рахунки з політичним опонентом.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини