Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенко відреагував на рішення Апеляційного суду з вугільної справи
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко відреагував на рішення Апеляційного суду з вугільної справи

Апеляційний суд залишив у силі запобіжний захід Порошенка у вигляді особистих зобов'язань у "вугільній справі"

11 лютого 2022, 16:22
Поділіться публікацією:

Київський апеляційний суд залишив у силі рішення Печерського райсуду Києва про обрання запобіжного заходу у вигляді особистих зобов'язань п'ятому президентові України Петру Порошенку у "вугільній справі". Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Порошенко відреагував на рішення Апеляційного суду з вугільної справи

Петро Порошенко. Фото: сайт партії Європейська солідарність

Судді дійшли такого рішення після того, як заслухали представників Генпрокуратури, адвокатів п'ятого президента та самого Петра Порошенка. Лідер "Європейської Солідарності" й надалі буде позбавлений права безперешкодно пересуватися областями України, а також не зможе отримати свої закордонні паспорти, без яких він не може залишати межі України.

Петро Порошенко назвав справу проти нього політичним замовленням Банкової, додавши, що сама суть звинувачень, які йому інкримінують є політичним трешем.

П'ятий президент обурився тим, що влада чомусь не дає вказівку правоохоронним органам долучати до справи Ігоря Коломойського, який на 3,5 млрд. завіз вугілля з російськими сертифікатами, хоча насправді видобутого в ОРДЛО, що насправді є фінансуванням тероризму.

"Вони (Ред. влада) продовжують обмежувати мою роботу країною, позбавляти мене можливості виїжджати за кордон. Я так розумію це мета Зеленського, як вони вважають не давати мені дозвіл брати участь у міжнародних конференціях. А я наголошую, у мене мали відбутися зустрічі у Мюнхені, у Майамі у Вашингтоні", – зазначив Петро Порошенко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — лідер "Європейської Солідарності" Порошенко розповів, чому Банкова не дочекається його співпраці з ГБР.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини