Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенко розповів, звідки у Зеленського ненависть до нього
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко розповів, звідки у Зеленського ненависть до нього

П'ятий президент Петро Порошенко нагадав, що його держзрада – це звільнення дві третини української території, коли він був Верховним головнокомандувачем

29 грудня 2021, 10:50 comments1487
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", п'ятий президент України, лідер "Європейської Солідарності" Петро Порошенко в інтерв'ю "П'ятому каналу" заявив, що він це вже говорив, але готовий повторити ще раз, що не має наміру переглядати свої плани, змінювати свій графік через особисту забаганку Володимира Зеленського, за указом якого йому виписують повістки. Все це відбувається через те, вважає Порошенко, що Зеленський його люто ненавидить та боїться. Тому влада йде на те, що займається політичними переслідувачами, використовуючи систему викривленого правосуддя.

Порошенко розповів, звідки у Зеленського ненависть до нього

Петро Порошенко. Фото: сайт партії Європейська солідарність

Порошенко наголосив, президент Зеленський не лише його ненавидить, а й страшенно боїться. За словами п'ятого президента, якщо Зеленський і компанія мають бажання поговорити про державну зраду і про фінансування тероризму, то він не проти. Але при цьому Порошенко нагадав, що його звинувачення у держзраді — це те, що під його керівництвом як Верховного головнокомандувача ЗСУ збройні сили України звільнили дві третини української території на Донбасі. Але при цьому Порошенко нагадав, що за Зеленського було підписано угоду про розведення військ, коли українська територія, яка була звільнена українськими захисниками, просто була здана ворогові.

Також п’ятий президент нагадав, що під його керівництвом українські спецслужби провели блискучі операції з ліквідації ватажків бандитських угруповань "ДНР" та "ЛНР". І водночас вже за нової влади було віддано Росії "вагнерівців".

На думку Петра Порошенка, цьому всьому має оцінити українське суспільство.

"Головне, коли ти починаєш розслідування, не вийти на себе", – підсумував Петро Порошенко.

Читайте також на порталі "Коментарі" – підготовка до арешту Порошенка – експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, чого насправді домагається влада.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.5.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини