Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенко розповів, як після «важких наркотиків» повернувся до нормального життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко розповів, як після «важких наркотиків» повернувся до нормального життя

Порошенко не відчуває тяжіння до влади

27 серпня 2021, 11:50
Поділіться публікацією:

П'ятий президент України Петро Порошенко дав відверті відповіді на питання в інтерв'ю "Українській правді". В одному з питань журналіст порівняв владу з важким наркотиком, запитавши, чи виходить у п'ятого президента після відходу з поста глави держави повернутися до нормального життя? Порошенко відповів, що зараз більше говорять про легкий канабіс, ніж про важкі наркотики.

Порошенко розповів, як після «важких наркотиків» повернувся до нормального життя

Петро Порошенко Фото: Слово і діло

На думку п'ятого президента, у нього особисто ніколи не було абсолютної влади, яка позбавляє людину розуміння реального життя, що всі добре бачили під час президентства того-ж Януковича і зараз можуть спостерігати на прикладі президентства Зеленського. Як перший, так і другий показують, що для держави краще нехай і не дуже стійка коаліція з повільними, але продуманими рішеннями досвідчених політиків, ніж безперервний принтер монобільшості відвертих дилетантів.

Порошенко зазначив, хоч вже зовсім скоро екватор президентства Зеленського, але він особисто досі не вважає себе людиною, яка не має зобов'язань перед країною. При цьому Порошенко додав, що відповідальність лідера європейської опозиції, парламентарія набагато менша, ніж відповідальність глави держави.

Порошенко зізнався, що дійсно зараз має більше вільного часу, але, якщо говорити про відповідальність за країну, то фізично лише стало легше, а морально важко, тому що є сотні політично мотивованих справ. Морально важко від того що ти бачиш, як ламають те, що робилося на превелику силу мільйонів українців.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Порошенко назвав двох головних ворогів України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини