Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенко розповів про найбільшу помилку свого президентства
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко розповів про найбільшу помилку свого президентства

На думку п'ятого президента України, попри прорахунки, його команді вдалося зробити багато хорошого для країни

27 серпня 2021, 11:10 comments2763
Поділіться публікацією:

Усі політики, які приходять до влади в Україні, завжди потрапляють під шквал критики з боку ЗМІ й звичайних громадян. Втім, дуже часто деякі прорахунки помічають і самі об'єкти невдоволення. За інформацією "Української правди", своїми роздумами щодо найбільших помилок за час президентства поділився п'ятий глава держави Петро Порошенко.

Порошенко розповів про найбільшу помилку свого президентства

Порошенко вважає кадрові прорахунки найбільшими помилками президентства. Фото: УП

Найголовнішим мінусом власної політики Порошенко називає будь-які кадрові прорахунки. Вже із цим, на його думку, було пов'язано багато інших невдалих дій. До них політик відносить і недостатню кількість "запасних" гравців, і брак фінансів для "рекрутингу" нових осіб.

До того ж, за словами Петра Порошенка, деякі з людей, що потрапили в його команду, швидко показували своє користолюбство і самозамилування.

Також досить непростим моментом п'ятий президент вважає узгодження будь-яких кандидатур на нові посади із представниками коаліції.

"Однак загалом наша команда знайшла або виростила яскраву плеяду талановитих управлінців у різних сферах", — стверджує Петро Порошенко, підкреслюючи, що ці люди навіть після виходу з його президентської команди зробили чимало хорошого для розвитку України.

Разом із цим політик не упустив можливості покритикувати нинішню владу, зазначивши, що свою команду вважає набагато кращою, ніж "зелені дилетанти". Найбільший докір у бік останніх Порошенко відпустив через, на його думку, непрозорі конкурси при відборі на роботу.

За словами п'ятого президента, за два роки з останніх парламентських виборів у скандали різного масштабу потрапило понад 50 "слуг народу". Як говорить Порошенко, це фактично кожен п'ятий нардеп із фракції у ВР, про що свідчить оцінка представників вітчизняного Комітету виборців.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Порошенко визначився, кого можна вважати головними ворогами української держави. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, якої позиції щодо глави Кремля Володимира Путіна дотримується третій український президент Віктор Ющенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Анатолій Івагович

27 серпня 2021, 13:21

А здача Луганська та Іловайський котел, то не твоя зрада???

Екатерина

27 серпня 2021, 10:32

Я думала он назовет главной ошибкой неурегулирование конфликта на востоке страны и падения уровня жизни населения... Прискорбно

Виктор Тор

27 серпня 2021, 10:27

А зачем нам мнение этого "сбитого летчика"? Мы уже видели в его исполнении Президента. Бездарность,да еще и воровитая безмерно. Пусть отдыхает ,пенсионер,залечивает раны,а там и на пасеку(в смысле на шоколадную фазенду, в Испании.

Аноним

27 серпня 2021, 10:26

Вор Порошенко должен сидеть в тюрьме ! Пусть там обнимает и жмёт руки своим коллегам по петушатне !


Новини