Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенко назвав три речі, якими українці можуть пишатися
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко назвав три речі, якими українці можуть пишатися

Петро Порошенко вважає, що головною гордістю українців є їх захисники

27 серпня 2021, 08:20
Поділіться публікацією:

Українські захисники, інтелектуальна скарбниця, а також українська завзятість — три речі, якими українці за 30 років Незалежності своєї країни повинні пишатися. Як передає видання "Коментарі", таку думку п'ятий президент України Петро Порошенко висловив в інтерв'ю "Українській правді" в рамках ексклюзивного проекту "Як бачать 30 років Незалежності президенти".

Порошенко назвав три речі, якими українці можуть пишатися

Петро Порошенко Фото: Українська правда

Петро Порошенко розповів про три речі, якими по праву можуть пишатися наші співвітчизники. Перша річ, якою можуть пишатися українці, це, звичайно ж, її воїни. Народ повинен пишатися тими захисниками, які встали на захист нашої Батьківщини в найважчі часи. Тут доречно згадати тих, хто захищав нашу землю за часів Козаччини, в епоху Української національної революції 1917-21 років, тих, хто дав жорстку відсіч нацистам в роки Другої Світової, тих, хто в лавах Червоної Армії і УПА боролися за Україну. Порошенко вважає, що українці повинні пишатися тими, хто навіть після закінчення Другої Світової війни продовжив давати відсіч вже комуністам, увійшовши в рух "шістдесятників".

Також, на думку Петра Порошенка, українці можуть пишатися своєю інтелектуальною скарбницею. У нас дуже багато відомих людей, які є вихідцями з України і кожен з них свого часу змінював нашу країну, привносив щось нове, щось краще. Це і вчені, це і діячі культури, це і підприємці. Ще одна річ, якою можуть пишатися українці, це завзятість і наполегливість українського народу. На жаль, неодноразово нам доводилося знати гіркоту поразок, але незважаючи на це наша країна народила людей, які готові були кинути виклик імперії.

Президент упевнений, що не було б Революції Гідності, не було б боротьби з несправедливістю і запиту на свободу, якби не було цих коренів в історії України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Сакварелідзе нагадав Порошенку про пошкоджене око і побажав правосуддя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Мое

27 серпня 2021, 07:32

Зеленкой на ебале ! Гордость , супер ! Гордись, вор сука !


Новини