Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенко назвав двох головних ворогів України
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко назвав двох головних ворогів України

На думку Порошенка, два головних ворога - внутрішній і зовнішній чинники

27 серпня 2021, 09:30
Поділіться публікацією:

П'ятий президент України Петро Порошенко заявив, що в України сьогодні є два головні вороги — внутрішній і зовнішній чинники. Як передає видання "Коментарі", про це лідер "Європейської Солідарності" заявив в інтерв'ю "Українській правді".

Порошенко назвав двох головних ворогів України

Петро Порошенко. Фото: Українська правда

Петро Порошенко зазначив, внутрішній ворог — це бажання людей швидко домогтися складних розв'язання складних проблем, бажання прийняти швидкі та непродумані рішення. У нашого народу час від часу не вистачає терпіння добігти марафон до кінця, ми постійно розчаровуємося і намагаємося шукати проблему там, де її немає. Порошенко вважає, що це є продовження "совка", який якомога швидше потрібно викорінити в собі. Також проблема українців — відсутність відповідальності як у малих, так і у великих справах.

Другий ворог, на думку Петра Порошенка, зовнішній. Це російський імперський правитель. Порошенко впевнений, що не має значення, хто сьогодні засідає в Кремлі — Путін Петро Перший, Катерина Друга, адже всі ці діячі, кожен свого часу, мали на меті розтоптати Україну і все, що з нею пов'язано. тому російський імперіалізм має багато видів. Кожне покоління російських політиків намагається переймати найбільш ненависні його інстинкти.

Порошенко не робить оптимістичний прогноз щодо зміни керівника Росії. На його думку, є побоювання, що і ставленик Путіна буде не кращим за нього. Петро Порошенко зазначив, що імперіалістичні настрої дуже добре видно в недавній статті Путіна, де він розповідає про свої претензії на Крим і Донбас. Насправді він розповідає про претензії на всю Україну і на все українське. Це зайвий раз підтверджує те, що Москва не заспокоїться, поки не зникне Україна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Порошенко назвав три речі, якими українці можуть пишатися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини