Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенку готуються вручити підозру – поки що жоден прокурор не готовий поставити свій підпис
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенку готуються вручити підозру – поки що жоден прокурор не готовий поставити свій підпис

Аналітик Павло Нусс вважає, що Зеленський може повторити долю Януковича, якщо піде на такий крок

15 листопада 2021, 11:20 comments1204
Поділіться публікацією:

Нардеп керівної фракції "Слуга народу" Олег Дунда заявив, що "Порошенко чекає на великі сюрпризи під новорічну ялинку. За півтора-два місяці буде підозра". Таким одкровенням "слуга народу" поділився в ефірі каналу "Україна 24". Як передає видання "Коментарі", про це повідомив політичний аналітик Павло Нусс, посилаючись на телеграм-канал "Путч".

Порошенку готуються вручити підозру – поки що жоден прокурор не готовий поставити свій підпис

Петро Порошенко. Фото: Українська правда

Павло Нусс додає, що пізніше Дунда уточнив, що підозру Петру Порошенку планують вручити за "фінансування тероризму" через закупівлю вугілля.

Аналітик наголошує, як свідчать дані джерел ТК "Путч", чутки про таку підозру активно поширювалися ще з літа. Вже у вересні влада виношувала плани вручити Порошенку підозру. Ось тільки Банкова зіткнулася з неготовністю слідчих наважитися підписувати цю маячню. Жоден слідчий сьогодні не готовий піти на такий крок. Також не наважується легалізувати цю підозру Генпрокурор Ірина Венедиктова.

"Я так розумію, що Зеленському не дає спокою "ялинка Януковича" і він намагається увійти в історію під гаслом "паля Зеленського", бо я навіть не уявляю, якою буде реакція пасіонарної частини українського суспільства на такий зухвалий сценарій влади. І якщо Зеленський думає, що українці будуть їсти олів'є за новорічним столом, спостерігаючи, як репресується Петро Порошенко – він не просто вівця, він йолоп. Абсолютний...", – резюмував Павло Нусс.

Читайте також на порталі "Коментарі" — політичний аналітик Павло Нусс розповів, кого планують поставити замість Олександра Ткаченка на чолі Мінкульту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua

Новини