Головна Новини Політика внутрішня політика Помер екснардеп кількох скликань
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер екснардеп кількох скликань

Від ускладнень, спричинених COVID-19, помер народний депутат України I-VIII скликань Верховної Ради України Юхим Звягільський

6 листопада 2021, 15:45
Поділіться публікацією:

На 88-му році життя помер нардеп І-VIII скликань Верховної Ради України Юхим Звягільський. Політик не впорався з наслідками коронавірусної хвороби, він помер в Інституті серця. Як передає видання "Коментарі", таку інформацію у Facebook повідомив у телеграм-каналі екснардеп Ігор Мосейчук.

Помер екснардеп кількох скликань

Юхим Звягільський. Фото: фейсбук Дениса Казанського

Незадовго до цього Юлій Іоффе повідомив, що Юхим Звягільський у вкрай тяжкому стані потрапив у реанімацію, де й боровся за своє життя.

Повідомляючи про смерть Юхима Звягільського, відомий український журналіст і блогер Денис Казанський зазначив у Facebook, що Звягільський є ветераном української політики, одним із засновників "Партії регіонів". Перший "донецький" керівник Кабміну, який у 1993 році вперше використовував шахтарські страйки для шантажу Києва федералізацією.

"Символічно, що шахта Засядька, очолювана Звягільським, з якої стартував у політику і якою володів, зараз після кількох аварій і пожежі затоплена і не працює. Та й не факт, що взагалі тепер колись добуватиме вугілля", – зазначив Денис Казанський. .

Читайте також раніше на порталі "Коментарі" — нардепа Антона Полякова знайшли мертвим. Про це перший повідомив Дмитро Разумков.

Антон Поляков виявився одним із тих нардепів, які відверто виступали проти позиції Офісу президента. Зокрема, Поляков першим повідомив, що нардепам із монобільшості платять зарплати у конвертах, заохочуючи голосування за важливі законопроєкти. Тоді на Банковій заявляли, що така інформація не відповідає дійсності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини