Головна Новини Політика внутрішня політика Політтехнолог розповів, чого не вистачає Разумкову для успішної кар'єри
commentss НОВИНИ Всі новини

Політтехнолог розповів, чого не вистачає Разумкову для успішної кар'єри

Дмитру Разукову треба визначитися з концепцією та стратегією, щоб зробити кар'єру

6 січня 2022, 12:48 comments1267
Поділіться публікацією:

Коментуючи події в українській політиці в 2021 році політичний технолог Сергій Гайдай в ефірі програми "Що це було?" висловився про МФО Разумкова та дав прогноз кар'єрі колишнього спікера парламенту. На його думку, наразі Дмитро Олександрович перебуває у вигідному положенні. З одного боку, він нове обличчя в політиці, з іншого — він перейшов в опозицію до влади, що втрачає рейтинги.

Політтехнолог розповів, чого не вистачає Разумкову для успішної кар'єри

Дмитро Разумков, фото Facebook

Однак значного приросту його рейтингу в найближчому майбутньому не варто очікувати, оскільки успіх отримують харизмати, що має політичний контент, тобто концепцію, стратегію.

Сергій Гайдай говорить, в Разумкова немає політичного контенту, наприклад, про зміну неефективної моделі влади. Хоча й "стартовий капітал" в Дмитра Олександровича непоганий — приблизно 8% голосів за різними даними соцопитувань. Як говорить, експерт, це капітал, про який кожен політик би мріяв на старті кар'єри.

Втім, навіть назва його МФО не говорить про політичний контент. А "Розумна політика" — це більше ставка на особистість, ніж на програму.

"В політиці треба любити не особистість, а ті ідеї, програми, цілі, які ти перед собою ставиш. Якщо контенту немає, то це політична порожність. Я не бачу (в Разумкова — ред.) команди, а правильна команда, до речі, завжди збирається на контент", — зазначив експерт.

Також Сергій Гайдай пояснив, що політична харизма — це не бажання сподобатися всім, а коли для будь-якої аудиторії політик каже не те, що  вона хоче почути, а те, що вірне для нього й в той же час він звучить переконливо. За словами політтехнолога, в Україні таких харизматів дуже мало.

Як повідомляв портал "Коментарі", експерт Сергій Гайдай розповів, в якому становищі наразі опинився п'ятий президент і чому йому гірше, ніж Януковичу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

7 січня 2022, 07:28

Разумков - консерва. Вскроют, когда прийдет время.


Новини