Головна Новини Політика внутрішня політика Політична зрада: Олександр Корнієнко прокоментував вихід Сохи з фракції
commentss НОВИНИ Всі новини

Політична зрада: Олександр Корнієнко прокоментував вихід Сохи з фракції

"Вихід із фракції в майбутньому може стати політично болючим", - Корнієнко

30 листопада 2021, 13:17
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко прокоментував ситуацію з виходом депутата Романа Сохи із фракції "Слуга народу". Про це повідомляють кореспонденти порталу "Коментарі".

Політична зрада: Олександр Корнієнко прокоментував вихід Сохи з фракції

Олександр Корнієнко, фото прес-служби партії

Сьогодні, 30 листопада, Корнієнко під час брифінгу заявив, що вихід із фракції у майбутньому може стати політично болючим для депутатів.

"Він (Соха, — ред), як мажоритарник може безболісно для себе вийти, але хотів би всім мажоритарникам нагадати, що безболісність зараз у майбутньому може стати політично хворобливою", — розповів Олександр Корнієнко.

Також Корнієнко додав: "Людей, які зраджують свої політичні сили не дуже поважають у народі, цю статистику можна побачити за останні 20 років. Зараз це, звичайно, може бути розцінено як сильний крок. Це вже на розсуд цих громадян і депутатів, а ми в рамках регламенту будемо відразу зачитувати всі заяви, які надходитимуть".

Перший заступник голови Верховної Ради називає вихід із фракції політичною зрадою.

"Якщо людина йшла під прапором однієї сили, а потім виходить і каже я тепер за інші цінності, ідеали, взагалі з фракції виходить, то це ж тоді, скажімо так, політична зрада невелика чи велика", — зазначив Корнієнко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що керівник МФО "Розумна політика" Разумков пояснив, чому нардеп Соха вийшов із фракції "Слуга народу". Щодо того, чи ще виходитиме хтось із фракції, ексспікер підкреслив, що прізвищ не знає, проте показник незгодних з політикою партії збільшуватиметься.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що США закликали Росію та Білорусь відмовитися від напруження на кордонах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини