Головна Новини Політика внутрішня політика Погроза вбивством Зеленського: в СБУ розповіли деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Погроза вбивством Зеленського: в СБУ розповіли деталі

Повідомлення виявилося неправдивим — чоловік зателефонував із чужого телефону і повідомив про збройну атаку на будівлю Верховної Ради

5 вересня 2021, 18:05
Поділіться публікацією:

У неділю, 5 вересня, про плановане вбивство президента Володимира Зеленського повідомив анонім, зателефонувавши прямо в СБУ. Також чоловік погрожував підірвати будівлю парламенту на вул. Грушевського. Про це пише "Сегодня". Інформацію підтвердили в СБУ.

Погроза вбивством Зеленського: в СБУ розповіли деталі

Зеленський. Фото Офіс президента

"Він попросив у жінки, яка працює в Києво-Печерській лаврі, телефон на дві хвилини, щоб зробити дзвінок. Представився нашим співробітником Георгієвим Володимиром Олександровичем. За фактом загрози державній особі порушено кримінальне провадження", — вказали у правоохоронному відомстві.

Чоловік представився Георгієвим Володимиром Олександровичем. Коли йому перетелефонували із СБУ, слухавку підняла жінка, працівниця Києво-Печерської лаври, і розповіла, що позичила телефон.

Нагадаємо, в СБУ розповіли, чому ввели санкції проти сім'ї Шаріів і сайту "Страна". За словами керівника служби Івана Баканова, санкції стосуються кількох напрямів. Зокрема, вони орієнтовані на протидію російської агресії та гібридній війні.

Раніше портал "Коментарі" інформував про нову митницю: чому боротьба з корупцією не приносить очікуваних результатів. Політичний експерт Михайло Чаплига впевнений: говорити про зменшення корупційного складника на митниці можна буде тоді, коли уряд отримає доступ до відповідних електронних баз і реєстрів. Для української влади та олігархів (що нерідко одне й те саме) вигідно мати на певних посадах "ніяких людей".

Також "Коментарі" писали, що керівник Державної митної служби Максим Нефєдов написав заяву про звільнення за власним бажанням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

5 вересня 2021, 18:28

Кому нужна эта тупая свинья, он и так политический труп!


Новини