Головна Новини Політика внутрішня політика Партію Разумкова на Дніпропетровщині може очолити герой програми Давай одружимося
commentss НОВИНИ Всі новини

Партію Разумкова на Дніпропетровщині може очолити герой програми Давай одружимося

Після невдалої роботи на посаді губернатора Бондаренко хоче спробувати свої сили у партійному будівництві

2 листопада 2021, 15:48
Поділіться публікацією:

Лідером нової партії екс-глави Верховної Ради Дмитра Разумкова на Дніпропетровщині може стати колишній голова ОДА Олександр Бондаренко. Той самий герой програми "Давай одружимося", якого на хвилі моди на "нові особи" 2019 року призначили губернатором, а потім уже наступного року досить швидко зняли з посади. Як інформує видання "Коментарі", про це на своїй сторінці у Facebook розповідає український блогер та журналіст Денис Казанський.

Партію Разумкова на Дніпропетровщині може очолити герой програми Давай одружимося

Александр Бондаренко. Фото з відкритих джерел

"Знайомі з Дніпра розповіли кумедне. Виявляється, нову політичну силу Разумкова на Дніпропетровщині дуже хоче очолити колишній голова ОДА Олександр Бондаренко. Той самий герой програми "Давай одружимося", якого на хвилі моди на нові обличчя у 2019 році призначили губернатором, а потім уже наступного року досить швидко звільнили, після того, як він показав незадовільний результат", – зазначив журналіст.

Денис Казанський зазначає, що на своїй посаді Олександр Бондаренко запам'ятався не лише провальною роботою, а й щільною співпрацею з людьми бізнесмена Ігоря Коломойського.

Журналіст наголошує, ось тільки й це не допомогло йому зберегти крісло. У результаті довелося терміново повертати в ОДА "старе обличчя" — Валентина Резніченко, який керував областю до призначення Бондаренком і був членом команди Петра Порошенка, його особою на Дніпропетровщині.

"І тепер екс-губернатор готується очолити в області партію Разумкова. У принципі вже зрозуміло, що там буде за партія", – резюмував Денис Казанський.

Читайте на порталі "Коментарі" – політична партія Разумкова, експерти розповіли, наскільки успішним може бути такий проект.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини