Головна Новини Політика внутрішня політика Плакати буду тільки за "слугами народу", - Третьякова про смерть Полякова
commentss НОВИНИ Всі новини

Плакати буду тільки за "слугами народу", - Третьякова про смерть Полякова

Третьякова висловилася про смерть Полякова

8 жовтня 2021, 13:33
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Плакати буду тільки за "слугами народу", - Третьякова про смерть Полякова

Галина Третьякова. Фото з відкритих джерел.

Голови фракцій Ради вимагають зняти "слугу народу" Третьякову з посади голови комітету соціальної політики. Про це повідомила співголова фракції "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко.

Така ситуація виникла у зв'язку з висловлюванням нардепа в партійному чаті, що стосується смерті Антона Полякова. Глава ГО "За майбутнє" Ігор Палиця з трибуни Верховної Ради повідомив, що Галина Третьякова написала, що смерть Антона Полякова "це мінус один ворог".

У залі ВР депутати почали вигукувати "Ганьба", і після цього депутат попросила репліку і Стефанчук. Коментуючи інцидент вона заявила, що це свобода слова.

Крім того, з'явилася інформація про те, що Третьякова, в партійному чаті написала наступне:

"І не кличте мене до моєї гуманітарної сутності. Я з ним у зв'язку з цим не стояла. А плакати буду тільки за Слугами Народу", — в Мережі з'явився скріншот нібито з повідомленням з партійного чату.

Плакати буду тільки за ”слугами народу”, - Третьякова про смерть Полякова - фото 2

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що Олександр Корнієнко дав коментар про смерть Антона Полякова. Під час брифінгу голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко висловив жаль. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Олексій Гончаренко розповів, навіщо "слуги народу" хочуть змінити Регламент роботи ВР. Після відставки Дмитра Разумкова і призначення на пост спікера Верховної Ради Руслана Стефанчук парламент ще більше стане схожий на департамент Офісу президента. Фактично зроблений ще один крок для того, щоб Верховній Раді стати нотаріальною конторою, де просто з печаткою штампуються ті рішення, які надійшли з Банкової.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини