Головна Новини Політика внутрішня політика Питаннями ЮНЕСКО в Україні займеться заступник голови МЗС: Зеленський підписав нове призначення
commentss НОВИНИ Всі новини

Питаннями ЮНЕСКО в Україні займеться заступник голови МЗС: Зеленський підписав нове призначення

Президент Володимир Зеленський призначив на посаду головою Нацкомісії у справах ЮНЕСКО Еміне Джапарову

14 липня 2020, 19:46
Поділіться публікацією:

Український гарант Володимир Зеленський підписав указ, згідно з яким чинна заступник глави Міністерства закордонних справ Еміне Джапарова стане головою Національної ради у справах ЮНЕСКО. Про це повідомляється на сайті Офісу президента.

Питаннями ЮНЕСКО в Україні займеться заступник голови МЗС: Зеленський підписав нове призначення

Причиною нового призначення, згідно з повідомленням і текстом указу, є звільнення з цієї посади колишнього голови Сергія Кислиці.

Указ вступає в силу з моменту його опублікування.

Україна є членом ЮНЕСКО з 12 травня 1954 року. Національна комісія України з питань ЮНЕСКО створена 26 березня 1996 року як постійно діючий міжвідомчий орган при Міністерстві закордонних справ України, метою якого є забезпечення участі України в діяльності ЮНЕСКО.

До складу Нацкомісії входять представники Міністерства закордонних справ, Міністерства культури, Міністерства освіти і науки, Міністерства молоді та спорту, Академії наук, Національного олімпійського комітету, освітніх і наукових установ, міських рад, біосферних та історико-архітектурних заповідників, засобів масової інформації та релігійних організацій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в парламенті заблокували законопроект про легалізацію грального бізнесу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини