Головна Новини Політика внутрішня політика Підозра у держзраді: в ЄС розповіли, коли Порошенка чекати в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Підозра у держзраді: в ЄС розповіли, коли Порошенка чекати в Україні

Оскільки Порошенко перебуває за межами України, то підозра йому була надіслана за місцем проживання, реєстрації та роботи

20 грудня 2021, 16:54
Поділіться публікацією:

П'ятому президенту, лідеру опозиційної фракції "Європейська Солідарність" Петру Порошенку надіслали повідомлення про підозру у державній зраді. Як передає видання "Коментарі", цю інформацію на брифінгу повідомив керівник центрального штабу "ЄС" Олександр Турчинов.

Підозра у держзраді: в ЄС розповіли, коли Порошенка чекати в Україні

Петро Порошенко. Фото: сайт партії Європейська солідарність

В "ЄС" зазначили, що проти Петра Порошенка вже відкрито кілька десятків справ, і це не перша підозра. Турчинов підкреслив, що складається враження, що єдина мета нової справи проти п'ятого президента – дати Зеленському можливість про щось говорити в новорічному відеоролику, який скоро записуватимуть.

Турчинов висловив упевненість у тому, що нова справа проти Порошенка розвалиться як десятки попередніх, які за вказівкою Банкової були сфабриковані проти п'ятого президента.

У штабі "Європейської Солідарності" наголошують, звинувачувати Порошенка у порятунку України від замерзання у 2014-2015 роках, коли попри протистояння з Росією країну було забезпечено вугіллям – цинічно. Особливо після відновлення імпорту електроенергії з Білорусі та вугілля з Росії, відновлених після приходу до влади Зеленського. Турчинов підкреслив, що лише за останні 2 роки, коли в Україні нова влада, офіційний Київ закупив російського вугілля, здобутого на окупованому Донбасі, на 3 мільярди 100 мільйонів.

Нагадаємо, слідчі ДБР ще 17 грудня намагалися вручити підозру Порошенку, але в ДБР він так і не з'явився. Через деякий час у Порошенка заявили, що він вирушив у дипломатичне турне до Туреччини та Польщі. Зараз Турчинов заявив, що Порошенко не збирається ухилятися від слідства. Після проведення низки міжнародних зустрічей та короткої відпустки Петро Порошенко повернеться до України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський робить ще одну спробу "загнати" Порошенка.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини