Головна Новини Політика внутрішня політика "Під тиском російського скаженого пса": Аваков про ситуацію на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Під тиском російського скаженого пса": Аваков про ситуацію на Донбасі

Голова МВС проінспектував підрозділи в Луганській і Донецькій областях

19 квітня 2021, 15:17
Поділіться публікацією:

Ескалація військового конфлікту, спровокована російською стороною, турбує багатьох українців. Уряд робить усе можливе, щоб армія змогла відбити можливу атаку військовослужбовців РФ. Як інформують у Департаменті комунікації МВС, 19 квітня відбулася інспекція підрозділів міністерства на Донбасі.

"Під тиском російського скаженого пса": Аваков про ситуацію на Донбасі

Голова МВС Арсен Аваков. Фото з відкритих джерел

Перевіркою займався безпосередньо міністр Арсен Аваков. За його словами, керівництву важливо розуміти, що всі системи МВС, які працюють на благо Операції об'єднаних сил (ООС), діють у злагодженому режимі. Також інспекція допоможе виявити моменти, які потрібно додати для налагодження процесу оборони.

Як нагадав чиновник, Росія не лише фінансує бойовиків в ОРДЛО, а й активно стягує різні війська і техніку до українських кордонів. Аваков стверджує, що нині противник представляє є найбільш "масивною" загрозою, оскільки такої кількості російських сил поблизу України не спостерігалося останні шість років, починаючи з 2015 року.

При цьому голова МВС абсолютно впевнений у тому, що українські військовослужбовці повністю готові до відбиття будь-якого нападу. За словами Арсена Авакова, протистояти "російському скаженому псу" для українців — не є чимось новим. Якщо доведеться активно захищати рідну землю, говорить чиновник, ВСУ, а також підрозділи МВС обов'язково з цим впораються.

Також Аваков додав, що Україна все одно не залишає надій на мирне і дипломатичне вирішення ситуації, яка склалася на Донбасі.

Слова Арсена Авакова підтвердили й у штабі Операції об'єднаних сил. На думку командувача ООС, генерала Володимира Кравченка українські бійці готові відбити будь-які агресивні дії російської сторони.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, навіщо бойовики "ДНР" збираються днями провести спеціальний форум, пов'язаний із "захистом росіян на Донбасі".

Також на порталі ви можете дізнатися, що пропагандисти заявляють про референдум у Криму, який відбувся навесні 2014 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини