Головна Новини Політика внутрішня політика Переслідування владою опозиції відбулося через вихід ОПЗЖ на перше місце в соцдослідженнях - Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Переслідування владою опозиції відбулося через вихід ОПЗЖ на перше місце в соцдослідженнях - Медведчук

Ситуація загострилася в кінці 2020 року - початку 2021 року вважає народний депутат України Віктор Медведчук

8 липня 2021, 21:22
Поділіться публікацією:

Переслідування владою опозиції відбулося через вихід партії "Опозиційна платформа — За життя" на перше місце в соціологічних дослідженнях і домовленості з виробництва вакцини "Супутник V" в Україні. Про це під час судового засідання заявив народний депутат України, голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук. Трансляцію вів телеканал "Перший Незалежний".

Переслідування владою опозиції відбулося через вихід ОПЗЖ на перше місце в соцдослідженнях - Медведчук

Віктор Медведчук (фото з відкритих джерел)

"Ситуація загострилася в кінці 2020 року — початку 2021 року. Що привело до такого загострення? Перше — це те, що партія "Опозиційна платформа — За життя", починаючи з жовтня 2020 го і по березень 2021-го, згідно з усіма дослідженнями соціологічних всіх центрів України, що вірогідно підтверджується документально, займала перше місце серед усіх політичних партій України, стала лідером беззаперечним і обійшла партію влади", — заявив Медведчук.

За його словами, це було пов'язано з тим, що керівництво партії за дорученням вищих партійних рівнів провело переговори й домовився з представниками РФ про постачання вакцини в боротьбі з коронавірусом в найважчий час захворювання в Україні.

"Коли влада не відреагувала на цю пропозицію, було запропоновано, а до цього відпрацьовано і вивчено, питання можливості виробництва цієї вакцини в Україні. Це теж було зроблено зусиллями політичної партії, і було домовлено про те, що таке виробництво, якби його почали задіяти і будувати, могло вже в квітні-травні +2021 поточного року випускати достатню кількість вакцин в боротьбі з коронавірусом і забезпечення здоров'я, захисту здоров'я наших громадян. Крім того, були звільнені від санкцій кілька підприємств, які експортували свою продукцію на ринок збуту РФ. До цього було досягнуто домовленостей щодо знижки ціни на газ. І все це зробила не партія при владі. Цим всім займалася, і успішно, політична партія, яка знаходиться в опозиції ", — зазначив Медведчук.

Нагадаємо, у прокуратури недостатньо доказів для того, щоб пред'явити їх як звинувачення голові політради "Опозиційною платформи — За життя" Віктору Медведчуку. Про це біля Печерського райсуду Києва, де проходить засідання у справі Віктора Медведчука, заявив народний депутат від "Опозиційної платформи — За життя" Юрій Загородній. Також нардеп назвав справу політичним переслідуванням українського опозиціонера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини