Головна Новини Політика внутрішня політика "Передумав": Петрашко скасував указ про звільнення голови "Укрспирту"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Передумав": Петрашко скасував указ про звільнення голови "Укрспирту"

Глава Мінекономіки Ігор Петрашко не став звільняти в.о. директора "Укрспирту" Сергія Блескуна через відпустку

17 червня 2020, 22:01 comments1669
Поділіться публікацією:

Глава Міністерства економіки Ігор Петрашко скасував указ про звільнення виконуючого обов'язки директора держкомпанії "Укрспирт" Сергія Блескуна, який був підписаний ним сьогодні. Про це повідомила прес-служба Мінфіну на Facebook.

"Передумав": Петрашко скасував указ про звільнення голови "Укрспирту"

Як зазначають у відомстві, глава Міністерства змінив своє рішення так як Блескун знаходиться у щорічній відпустці, а за законом звільнення в такому разі заборонено. Сам міністр апелює тим, що він не знав про відпустку керівника "Укрспирту".

Враховуючи, що 17 червня 2020р Блескун С. В., перебував у щорічній відпустці, наказ про його звільнення скасовано згідно з наказом Мінекономіки від 17.06.2020 № 114-п. Одночасно повідомляємо, що Мінекономіки зобов'язало надалі забезпечити завчасне надання копій наказів про відпустки в. о. директорів", — зазначено в прес-службі з додаванням відповідної копії документа.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в парламенті готують розгляд можливості відставки глави МВС Арсена Авакова. Так, Комітет Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності підтримав ініціативу фракції "Голос" і погодив включення розгляду постанови про звільнення міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова до порядку денного Верховної Ради.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини