Головна Новини Політика внутрішня політика Опозиція в особі Медведчука постійно вимагає від влади виконання передвиборчих обіцянок, - Якубін
commentss НОВИНИ Всі новини

Опозиція в особі Медведчука постійно вимагає від влади виконання передвиборчих обіцянок, - Якубін

Політолог Олексій Якубін пояснив, чому Медведчук виконує ключову опозиційну функцію

5 серпня 2020, 14:59
Поділіться публікацією:

Чинна влада в черговий раз демонструє, що вона не здатна виконати свої передвиборні обіцянки. І в той же час, фактично, боїться прийняти допомогу, конструктивної опозиції в особі партії Віктора Медведчука. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" розповів кандидат політичних наук Олексій Якубін.

Опозиція в особі Медведчука постійно вимагає від влади виконання передвиборчих обіцянок, - Якубін

На його думку, на сьогоднішній день тільки голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук і його соратники вимагають від влади встановлення миру в країні, припинення вуличного диктату націонал-радикалів і зниження тарифів.

"Медведчук, по суті, виконує ключову опозиційну функцію. Він акцентує увагу на тих речах, з якими приходила влада. Тому що люди, коли голосували за Зеленського, очікували, що вулиця не буде панувати над законом і буде порядок, — розповів експерт. — Люди вірили, що досить швидко вирішаться питання зі встановленням миру. Теж саме стосується проблеми тарифів і гуманітарної політики".

При цьому, додав Якубін, опозиція обмежена в своїх можливостях впливати на ситуацію в країні. За його словами, це пов'язано з тим, що влада Зеленського боїться приймати закон про опозицію.

"Основне завдання опозиції звертати увагу влади на ключові запити суспільства. Тим більше в наших умовах, коли у неї не так багато інструментів, бо у нас немає закону про опозицію", — констатував експерт.

Раніше політтехнолог заявив, що в разі дострокових виборів в Раду, партія Медведчука обійде "Слугу народу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини